Navštíveno 3290x

29.07.2011, 12:56 |
gizmi S pritelkyni jsme si koupili kavovar viz:
[ Link ] jenze neni cas a pouzivame spis DolceGusto. Probehlo 7x espresso a od te doby stroj jen smutne kouka na lince:(
Kupovano v Makru, zaruka 100% rok a půl, myslím že o dost více. Cena: 2400,-

30.07.2011, 14:09 |
alans Ten mám doma je super. :) sorry za OT

31.07.2011, 07:16 |
gizmi Rodina ma taky a velka spokojenost.. jen zkratka mladej to nechutna:(

04.08.2011, 17:22 |
gizmi up

24.08.2011, 10:17 |
gizmi aktualni..

25.08.2011, 22:58 |
gizmi kavovar je zabaleny v krabici - vice kavicek u nas uz neudela :( opravdu jen prekazel :(

14.09.2011, 23:34 |
gizmi nikdo nema zajem o kvalitni kavovar?

15.09.2011, 21:25 |
Fipo taky OT: mohu opravdu doporučit...předtím jsme měli nějaký úplně základní presovače a tenhle je proti nim hezky tichej, pěnu z mléka dělá okamžitě. Z druhé ruky jsem kupoval za podobnou cenu.
Přeji brzký prodej

15.09.2011, 21:33 |
gizmi Fipo: dekuji za doporuceni!! Kdyz jsem jej kupoval, tak jej brala i pani, ktera mela zkusenosti mraky a pry dnes jen DeLonghi v tehle cenove kategorii. Pry maji doma starsi model a chteji si udelat radost novotou..

18.10.2011, 12:48 |
gizmi up
čau, je ještě inzerát aktuální?
umí tyto přístroje laté? nebo to umí jen ty na kapsle a automatické?

25.11.2011, 20:11 |
gizmi Inzerat je stale aktualni.. Jinak laté to umi, kdyz si ho udelas :) Kapslovemu sajrajtu nejde rikat laté - tady si napenis mleko a do toho das kafco, takze ti vznikne late. Ale jednim tlacitkem to neni - to neumi ani DeLonghi za 30t co maji rodice.

27.11.2011, 00:01 |
gizmi Fakt? A kde? Ja jen kdyby nekdo mel zajem..

27.11.2011, 13:23 |
gizmi Aktualni..
gizmi: moje nabidka plati do zitrka dopoledne do 10 hod. Beru pak presovac jinde.

27.11.2011, 14:15 |
bafis Fungl novej v krame stoji 2,7 a ted pujdou ceny uz jen dolu;-)

27.11.2011, 15:49 |
gizmi Za tu cenu co jsi nabidl se prodaval v byvale firme - rok zaruka a natoceno cca 500 kaficek. To je myslim velky rozdil. Nepotrebuji ho prodat na 100% at zmizi, jakmile dodelam rekonstrukci bytu a nastehuji se, klidne ho dam na linku a obcas zapnu a pouziju. Rozdeluji veci na prodej - prekazi, je me to fuk a nespecham. Tohle opravdu nespecha, mam jej v mistnosti s novejma vecma do bytu a neprekazi.. Kazdopadne 1500,- je u me na hrane "vubec reagovat s odpovedi"..
Bafis: co maji rodice o nulu drazsi DeLonghi, tak cena za tu dobu o moc nepadla - jsou to kvalitni stroje, nemam strach

27.11.2011, 19:48 |
Bolthorn | Upraveno: 2011-11-27 19:50:29
Takže k tomu taky něco napíšu. Nejsem chudák, abych si nemohl koupit nový. Čemuž se i já sám kloním, není nad to si takovou věc koupit novou se zárukou 2 roky.. Je potřeba si uvědomit, že se tady neprodává věc nová.. Já jako kupující jsem si však vědomí, že je to použité a není to v plné v záruce, proto to chi koupit za méně, avšak taky aby to bylo pro mě nějak výhodné, když už použitou věc kupuji.. 1500,- Kč je dle mě fér nabídka a není výhodná jen jednostranně ale pro obě dvě strany.. Víc bych ani za použitý presovač v této kategorii dát nemohl.. Taky si musíš uvědomit, že dnes nový model v ceně 2700,- už bude o něco lepší, než tento když byl nový.. Takže bych se neodrážel ani tak moc od PC.. Zítra si jdu dopoledne koupit nový, který jsem si už vyhlídl, k těm požadovaným 2400,- si raději doložím litr a mám novou věc.. Jinak inzerát si sem dával v červnu, kdy presovač byl v záruce rok a půl. Nyní má záruku už jen rok a tudíž je rok používaný, takže já zase nemohu vůbec reagovat na tu Tvoji cenu..

05.12.2011, 10:33 |
gizmi "není nad to si takovou věc koupit novou se zárukou 2 roky.. " takze diky za SPAM :D:D
1. vyhodna nabidka pro obe strany = spokojenost prodejce i kupujicicho, nikoliv jen toho co to kupuje :D:D Ale jinak jsi pobavil
2. nechapu proc jsi mi vubec psal do inzeratu, kdyz by jsi vic nedal :D Cena je dana a OPRAVDU nepujdu s cenou dolu
3. novy model? Neni novy model :o)
4. no vidis - priplatil jsi si litr a mas novej - gratuluji!! ale proc mi to pises? Me vcelku tvuj kavovar nezajima :D
5. "Nyní má záruku už jen rok a tudíž je rok používaný" Tady nekdo neumi cist, ale nevadi. Necham te pri tom..
6. nemohu reagovat na tvou cenu ... nemas pravdu, protoze presne to delas a jeste mi zasiras inzerat :D
------------------
nebudu se tu dohadovat s clovekem co neumi cist. Myslim ze jsem tu prodal uz mraky veci (i koupil) a kdo me zna, tak vi, ze CO REKNU - TO PLATI. Kdyz rikam ze kavovar neudelal vice jak 7 kav, tak to tak proste JE. Nemam duvod si na foru, kam chodim kazdy den delat spatne jmeno..