Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: kavovar De´Longhi

o Navštíveno 3290x o
o 29.07.2011, 12:56 | gizmi
S pritelkyni jsme si koupili kavovar viz: [ Link ]

jenze neni cas a pouzivame spis DolceGusto. Probehlo 7x espresso a od te doby stroj jen smutne kouka na lince:(

Kupovano v Makru, zaruka 100% rok a půl, myslím že o dost více. Cena: 2400,-

o 30.07.2011, 14:09 | alans
Ten mám doma je super. :) sorry za OT
o 31.07.2011, 07:16 | gizmi
Rodina ma taky a velka spokojenost.. jen zkratka mladej to nechutna:(
o 04.08.2011, 17:22 | gizmi
up
o 24.08.2011, 10:17 | gizmi
aktualni..
o 25.08.2011, 22:58 | gizmi
kavovar je zabaleny v krabici - vice kavicek u nas uz neudela :( opravdu jen prekazel :(
o 14.09.2011, 23:34 | gizmi
nikdo nema zajem o kvalitni kavovar?
o 15.09.2011, 21:25 | Fipo
taky OT: mohu opravdu doporučit...předtím jsme měli nějaký úplně základní presovače a tenhle je proti nim hezky tichej, pěnu z mléka dělá okamžitě. Z druhé ruky jsem kupoval za podobnou cenu.
Přeji brzký prodej
o 15.09.2011, 21:33 | gizmi
Fipo: dekuji za doporuceni!! Kdyz jsem jej kupoval, tak jej brala i pani, ktera mela zkusenosti mraky a pry dnes jen DeLonghi v tehle cenove kategorii. Pry maji doma starsi model a chteji si udelat radost novotou..
o 18.10.2011, 12:48 | gizmi
up
o 25.11.2011, 18:14 | Jeffry.j
čau, je ještě inzerát aktuální?
umí tyto přístroje laté? nebo to umí jen ty na kapsle a automatické?
o 25.11.2011, 20:11 | gizmi
Inzerat je stale aktualni.. Jinak laté to umi, kdyz si ho udelas :) Kapslovemu sajrajtu nejde rikat laté - tady si napenis mleko a do toho das kafco, takze ti vznikne late. Ale jednim tlacitkem to neni - to neumi ani DeLonghi za 30t co maji rodice.
o 26.11.2011, 21:12 | Bolthorn
Beru za 1500,- hned..
o 27.11.2011, 00:01 | gizmi
Fakt? A kde? Ja jen kdyby nekdo mel zajem..
o 27.11.2011, 12:00 | Bolthorn
Tak jak se domluvime?
o 27.11.2011, 13:23 | gizmi
Aktualni..
o 27.11.2011, 14:00 | Bolthorn
gizmi: moje nabidka plati do zitrka dopoledne do 10 hod. Beru pak presovac jinde.
o 27.11.2011, 14:15 | bafis
Fungl novej v krame stoji 2,7 a ted pujdou ceny uz jen dolu;-)
o 27.11.2011, 15:49 | gizmi
Za tu cenu co jsi nabidl se prodaval v byvale firme - rok zaruka a natoceno cca 500 kaficek. To je myslim velky rozdil. Nepotrebuji ho prodat na 100% at zmizi, jakmile dodelam rekonstrukci bytu a nastehuji se, klidne ho dam na linku a obcas zapnu a pouziju. Rozdeluji veci na prodej - prekazi, je me to fuk a nespecham. Tohle opravdu nespecha, mam jej v mistnosti s novejma vecma do bytu a neprekazi.. Kazdopadne 1500,- je u me na hrane "vubec reagovat s odpovedi"..

Bafis: co maji rodice o nulu drazsi DeLonghi, tak cena za tu dobu o moc nepadla - jsou to kvalitni stroje, nemam strach
o 27.11.2011, 19:48 | Bolthorn | Upraveno: 2011-11-27 19:50:29
Takže k tomu taky něco napíšu. Nejsem chudák, abych si nemohl koupit nový. Čemuž se i já sám kloním, není nad to si takovou věc koupit novou se zárukou 2 roky.. Je potřeba si uvědomit, že se tady neprodává věc nová.. Já jako kupující jsem si však vědomí, že je to použité a není to v plné v záruce, proto to chi koupit za méně, avšak taky aby to bylo pro mě nějak výhodné, když už použitou věc kupuji.. 1500,- Kč je dle mě fér nabídka a není výhodná jen jednostranně ale pro obě dvě strany.. Víc bych ani za použitý presovač v této kategorii dát nemohl.. Taky si musíš uvědomit, že dnes nový model v ceně 2700,- už bude o něco lepší, než tento když byl nový.. Takže bych se neodrážel ani tak moc od PC.. Zítra si jdu dopoledne koupit nový, který jsem si už vyhlídl, k těm požadovaným 2400,- si raději doložím litr a mám novou věc.. Jinak inzerát si sem dával v červnu, kdy presovač byl v záruce rok a půl. Nyní má záruku už jen rok a tudíž je rok používaný, takže já zase nemohu vůbec reagovat na tu Tvoji cenu..
o 05.12.2011, 10:33 | gizmi
"není nad to si takovou věc koupit novou se zárukou 2 roky.. " takze diky za SPAM :D:D

1. vyhodna nabidka pro obe strany = spokojenost prodejce i kupujicicho, nikoliv jen toho co to kupuje :D:D Ale jinak jsi pobavil

2. nechapu proc jsi mi vubec psal do inzeratu, kdyz by jsi vic nedal :D Cena je dana a OPRAVDU nepujdu s cenou dolu

3. novy model? Neni novy model :o)

4. no vidis - priplatil jsi si litr a mas novej - gratuluji!! ale proc mi to pises? Me vcelku tvuj kavovar nezajima :D

5. "Nyní má záruku už jen rok a tudíž je rok používaný" Tady nekdo neumi cist, ale nevadi. Necham te pri tom..

6. nemohu reagovat na tvou cenu ... nemas pravdu, protoze presne to delas a jeste mi zasiras inzerat :D

------------------

nebudu se tu dohadovat s clovekem co neumi cist. Myslim ze jsem tu prodal uz mraky veci (i koupil) a kdo me zna, tak vi, ze CO REKNU - TO PLATI. Kdyz rikam ze kavovar neudelal vice jak 7 kav, tak to tak proste JE. Nemam duvod si na foru, kam chodim kazdy den delat spatne jmeno..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3098 sekund.