Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Darujeme fenu Dobrmana 2,5 let

o Navštíveno 2704x o
o 21.11.2011, 17:54 | PAVELK
Kdyby náhodou někdo věděl o někom kdo by chtěl asi 2,5 letou fenku Dobrmanice, nemá kupírovaný ocas ani uši, je přítulná, základní povely, k noze, lehni sedni a ke mě zvládá obezřetně, má ráda i děti, je krásná mazlivá. Dejte prosím vědět aby nemusela být utracena, není již pro ní místo, tatík ji už nechce bohužel.

o 21.11.2011, 18:06 | tommas
Je to spíš pes na hraní (na ho*no) nebo u plotu štěká a ohlídal by něco?
o 21.11.2011, 18:28 | PAVELK
je to pes hlídací ale potřebuje aby mu někdo věnoval volný čas aby si zaběhal atp.
o 21.11.2011, 18:55 | tommas
Tak prostor u baráku by byl, zahrada cca 2500m2 a tam může běhat do úmoru.
Chtěl bych psa maximálně velikosti Dobrmana, aby ohlídal přes den, kdy nejsme doma a byl snadno ovladatelný (respektoval rodinu).
o 21.11.2011, 19:18 | PAVELK
tak to máš přesnýho favorita, taky doma hlídal když byl tatík v práci a pak se věnoval rodině, jenže už na něj není čas občas potvora něco rozhrabe protože je naštvaná že s ní nikdo nejde ven, hrozně mě to mrzí ale já si ji vzít domů nemůžu, zrovna se nám narodil malej prcek a navíc nemáme pořádný plot jen necelý metr
o 21.11.2011, 19:59 | PAVELK
nabídka se ruší, otec má jiný názor, bude psa radeji zavírat do kotce aby mu nerýpal zahradu :-(
o 21.11.2011, 20:03 | PAVELK
a odpoledne ven pouštět až dorazí z práce, nechápu takové jednání
o 21.11.2011, 21:21 | tommas
No tak to jsem zažil u příbuzných, to je ten pes po vypuštění šíleně hyperaktivní. Ale zase aspoň nebude měnit majitele, což je pro něj dobrý.
o 21.11.2011, 21:22 | PAVELK
pokud se to změní dám určitě vědět, byl bych raději kdyby byla volná
o 21.11.2011, 21:38 | HIGHTOWER
Raději jiného majitele než být půl dne zavřený :-( Navíc to stejně rozreje, jak bude mít radost, že je puštěná :-( Na co mít psa, který je po dobu nepřítomnosti zavřený, to je fakt něco :-(
o 22.11.2011, 08:07 | Klobouk
Hightower: jeste pred rokem bych mluvil jako ty. Poridili jsme si boxera,bydlime v byte ale rodice zeny kterym maj druhyho tak maj dum se zahradou kam ho muzem dat kdykoliv aby se vyblhnul. Doma je sam vzdy tak 4-5 hodin a bohuzel vetsinou je neprospi cele a kdyz vstane tak zacne hledat nejakou zabavu coz koncilo ruznym stupnem bordelu po celem byte. Pri hledani jak ho to odnaucit nam nekolik zkusenych chovatelu at uz na cvicaku nebo na webu doporucilo mu domu koupit klec odpovidajici velikosti a postupne ho naucit ze je to jeho pelisek kam bude chodit i spat,jist apod. Po cca mesici kdyz uz na ni byl zvykly tak jsme ho tam pri odchodu zacali zavirat. Pro jistotu jsem poridil web kameru pres kterou na tu klec muzem cely den koukat z prace. A svete div se - pes tam sice chvili po odchodu knoura a steka,ale po minute zalehne a stridave spi a nebo okusuje hracky ktery tam ma naladovany. Takze dle aktualni vlastni zkusenosti muzu rict ze kdyz je pes cast dne v kleci na kterou si zvykne tak mu to nevadi a nijak ho tim netrapis,pokud odvsem pantata nehodla toto provozovat v pomeru 10hodinv kleci a hodinu venku,coz ale doufam nehrozi?
o 22.11.2011, 16:55 | Rustapha-659
Klobouk: Můžeš prosím dát nějakej link na tu kamerku? Díky..
o 22.11.2011, 17:11 | HIGHTOWER
Klobouk:
Co je to za rasu? Je zavřený 4-5 hodin? Kolik tam má prostoru v té kleci?
4-5 hodin dejme tomu, ale proč zavírat? Mě na dvoře taky hafani hrabají díry, podhrabávají plot na zahradu, dělají nepořádek a co, taky je nezavírám, přitom mám velké kotce, když udělají neplechu, vynadám jim :-D, pokecám s nima o tom, oni přesně vědí, oč jde a pohoda, jede se dál :-), oni takový jsou, proč je trestat za něco, co je u nich přirozené? U mě by to zavírání bylo skoro na 12 hodin, což je i rozdíl... Beru to obecně, psy mám od narození, mého narození
o 23.11.2011, 10:15 | Klobouk
Highty: je to boxer,pulrocni,takze jeste ne uplne velky. Klec je 150x80x100cm jestli si dobre pomatuju. Nema tam sice extra mista,ale ze by se tam nemohl ani otocit taky nehrozi. A duvod toho je celkem prosty - byt je v najmu,nove rekonstruovany a proste nehodlam majitelum calovat jak divej za vse co pak reknou ze ponicil. Jinak psa jsem mel taky cely detstvi,neboj;-)
o 23.11.2011, 12:49 | Zdeny60
Můj soused má fenu labradora. Protože one je v prác, ona je v práci, haranti do 4 ve škole a v družině, tak stará bába )jeho tchýně) psa zavírá - co kdyby náhodoiu 8-mi letá fena, líná jak veš, skočila přes 2 metry vysokej plot a zakousla paní učitelku s 30 dětma z m.š., které nahodou jdou okolo??? A výsledek? Fena do 4 hodin, než přijde sousedka z práce, štěká, štěká, štěká štěká, kňučí, kňučí a pak už aninemůže protože je vyštěkaná a já už jsem byl několikrát na pochodu, že přelezu plot a Sáru (tak se ten pes jmenuje) pustím. To pes blbec, na kterým mlůžeš štípat dřeva a když ji pak pustí, tak vystřelí z kotce jako raketa a za chvíli už ji vidíš, jak leží přede dveřama chrápe. Nechápu takovýhle lidi a tu bábu starou, že když si pořídí psa a nota bene retrívra, který chce pohyb, že ho zavřou - a přitom na zahradě mají bordel, takže pes už ani větší udělat nemůže. Chudák Sára byla za svůj žvot nejdál za barákem na poli, jinak je furt zavřen a nebo přes den na zahradě, kde ji to nebaví a nudí se, tím pádem lehne do stínu a chrápe.

Lidi na zabitíá a psa mi je opravdu fakticky líto.
o 10.04.2012, 16:04 | PAVELK
tak oživuji po nějaké době toto téma, fenka je aktuální k odběru za nějakou symbolickou cenu třeba 500 korun aby jí někdo nechtěl předhodit jako krmení psům :-( Budu rád když se najde někdo kdo se o ní postará, je opravdu nádherná a hodná. Stáří 3 roky.

foto k příspěvku  od PAVELK

o 10.04.2012, 16:05 | PAVELK

o 10.04.2012, 16:05 | PAVELK

o 10.04.2012, 16:06 | PAVELK
jinak upravuji že nebude určitě utracena i kdyby se nikdo nenašel, je to miláček
o 10.04.2012, 20:35 | annieHPS
Bylo by možné, abych si ji od Vás koupila, i když by to byl můj první pes? Měla bych k tomu i profesionální dohled.
o 11.04.2012, 10:25 | PAVELK
není problém se dohodnout, telefonní číslo je 777 96 10 80, telefon zvedne tatík
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3648 sekund.