Navštíveno 4759x

17.04.2013, 21:49 |
yethy Ahoj,
děda už ze zdravotních důvodů nemůže řídit, proto je jeho auto na prodej.
Nějaké info o voze:
Prodám Škoda Felicia 1.3 MPI, r.v. 99, najeto 63 tkm, centrál, autorádio, posilovač řízení, rozpěra tlumičů. První majitel - starší pán, každým rokem servisováno v servise Škoda - vyplněná servisní kniha - poslední záznam 11/2012, STK do 11/2013. Vůz nebyl nikdy bourán ani lakován, interiér jako nový, zachovalý lak, pouze lehká koroze levého předního blatníku a pravého zadního blatníku - viz foto na odkazu na konci inzerátu. K vozu je sada letních i zimních kol - obojí na plechových discích. Jedná se o jednu z mála takto zachovalých Felicií s jasnou historií a nízkým nájezdem km - jezdila jen krátké trasy, převážně na nákupy.
Cena 44 000 kč. Rychlé jednání = sleva na eko poplatek.
Vice foto na
[ Link ] V případě zájmu kontaktujte mého otce, který má teď auto u sebe:
Tel: 775015615
email: jaroslavurbanek@seznam.cz

17.04.2013, 22:32 |
AR to zas bude flame zda je lepší felda nebo ibiza apod ;)
myslím že ani není třeba, to uvidí sami že za ty peníze rezavou Feldu neprodají...
no jedna z mala tohle semn videl tento tyden asi 5x takovy stav vse pod 30 stejne neprodejny a dokonce i uver bez navyseni :-))no a pokud vezmu v potaz ze kamos prodal O2 -2005-za 85tacu tak tohle by melo byt zadara
to se psal rok asi 2005 když jsme prodávaly to samý akorát zelenou metlu, nezrezlou vůbec (v tom roce) najeto taky asi 60 a jen bez posilovače..... za 50 nešla ani omylem tak skončila za 43 už ani nevim kde :D
to mi neřikejte že dneska 8 let potom dá nějakej idiot za felcku to samý :D pro feldu je stejně 60k půlka reálnýho života neb cokoliv za už je spíš šrot na silnici a těch co maj nejto kolem 50 je dneska mraky po republice :)
LOL 60tkm půlka života - to už má táta auto dávno po smrti a známej s 380tkm už pohřbíval 3x :)))
BTW kde na Feldu s 50ti? Budu něco honit až dostavím, rád se potom místních guru zeptám na tip, když je jich po republice mraky... To jsem se zas pobavil :))

18.04.2013, 07:24 |
yethy Pocital jsem ze bude vice OT nez serioznich komentaru. Staci se podivat na inzerci kolik se feldy a v jakem stavu prodavaji a bude jasno. Jiste ze za ty penize se da sehnat neco lepsiho, ale jsou lidi kteri hledaji prave Felicii, treba diky levnym dilum, jednoduche udrzbe... Ja sam ted jezdim w124 za 22 000 e to je jine kafe,ale taky jsem prodal BMW e46 323i z roku 99 za 141 000 cca 2 mesice zpet a proc kdyz je to podle vas stare auto a da se koupit O2 2005 za 85? Protoze cene odpovidal stav a protoze je treba koukat na to jak se cenove pohybuje dany model a ne to vsechno srovnavat s Oktavkou...
Cena je jaka je, rezave bych to s ohledem na stav vetsiny jezdicich felicii rozhodne nenazyval a jestli si nekdo mysli, ze to auto nenajede vic jak 120 tkm, tak o autech vi jen to co vycetl nekde v prospektech a videl na obrazkach na googlu. Otec mel nekolik let felicii jako sluzebaka a Nismo div se, i s 230 tkm na tachometru a zacahzeni jako s vetsinou sluzebnich vozu to auto stale jezdilo!
to že v té inzerci jsou za takové peníze ale neznamená, že se prodávají. Ta cena je minimnálně třetinu víc než by bylo zdravé né li o polovinu. 44tisíc je opravdu hodně na felicii nekombi a krom serva bez výbavy, kdyby alespon jezdila na plyn.
Setkal jsem se za svou auto kariéru jednou a to minulý rok v létě pánem co za mnou přišel a že shání felicii jedině 1.3MPi výbava ho nezajímá, kombi, najeto max. 100tis. km, facelift, nejlépe od prvního majitele, uplně bez koroze a že na ní má připraveno max. 60tis. Tak sem se nejdřív pána 2x zeptal jestli dobře slyšim kolik že to chce do tý felicie investovat. Pak sme se začali bavit. Byl to pán v důchodu asi 65 let. Že chce 1.3 kvůli řetězu rozvody, levné díly a ve směs neporuchovost motoru. 1,6 nechtěl vůbec, stejně tak chtěl jen kombi.
Ano jsou tací lidé ale je jich tak jeden ze sta. Tenkrát sem nechal přivézt přesně co scháněl za 38tis. ale měla korozi lehkou na lemech a kapotě a pán mi řekl že né že si radši připlatí ale aby byla top :o)))) Takže nikdy neříkej nikdy.

18.04.2013, 08:36 |
sotek Na fotkách nevidím nádobku na servo, já ji mám hned u levého světla.
Myslím, že reálná cena je cca 25-30tis. Větší hodnotu to bohužel nemá. Osobně jsem před 3,5 lety kupoval rv 2000 se 110tis. km a poměrně slušnou výbavou za 20tis. Od prvního majitele s vedenou serviskou.

18.04.2013, 09:51 |
yethy | Upraveno: 2013-04-18 09:53:05
Sotek: S tim servem mas pravdu - neni tam, byl jsem uz vcera unaveny jak jsem inzerat psal... Je to tedy bez serva.
...osobně vím asi o 3ech Fel, co mají najeto do 50tis, ale každá z nich vyžaduje nemalou částku, protože z důvodu toho, jak to vůbec nejezdilo, majitel na všechno sral, že to má přece tak málo a je potřeba vyměnit třetinu věcí

18.04.2013, 09:58 |
CRK yethy: jasně že prodávaj, ale ty chceš snad prodat, ne prodávat :)))

18.04.2013, 10:09 |
hanx Ono záleží za jakých podmínek auto najede xxx tisíc km. Kupříkladu znám člověka co mu felicie najela 500 tisíc km (nekecám!). Jenže se samozřejmě dělala GO, po celou dobu pravidelný servis všeho co se naskytlo. Pořád jezdí. Potom si ten člověk koupil novou fobii (někdy rok 2005) a po 80 tisících mu měnili komplet celej motor ještě na záruku.
Každopádně tahle felda za 44 nepůjde ani smykem a na to bych si klidně vsadil.
Dle mě, je celkem jedno kolik to má najeto. Ale za 14 let starý auto nemůžeš chtít takový peníze. Sám jezdím ve starých autech a je prd, jestli má najeto 50, 100 nebo 300tkm. Když se o to někdo stará tak to jezdit bude.
Může to být sice zachovalý, ale zase takovej poklad to není. Každý auto si najde svýho kupce, to jako jo. Já prodával felicii od tchýně, krom trochu koroze auto v technicky bezvadném stavu. Taky si všichni mysleli, za kolik nepůjde, ale dal sem reálnou cenovku 25 a šla asi za 3 týdny z domu. Držet to nad tuhle cenovku, tak bude na inzerátech hodně dlouho.
To už radši koupim tuhle kudlu
[ Link ] el. okna, klima, kůže, výhřev, pal. PC, kombi, servo, abs, 2x airbag, central, atd. :))
Lidi jsou různý, znám jednoho, co si cca před rokem koupil asi za 44 1.3ku socku, ještě na úvěr takže ten nesmysl ještě jednou přeplatí + mu narvali "parádní" cenu za POV.
O tom, že to auto rozhodně nebyl topstav, takže ho to už 2x někde nechalo a opravoval tam dost věcí snad mluvit nemusím :D
Tak proč né tahle cena u téhle, vždycky se najde nějaká rybka :o)
Jako ono na Sautu se jich válí mraky za 40 - 50 tis. nepochopim..

18.04.2013, 12:51 |
ACEMajky | Upraveno: 2013-04-18 12:51:29
Ty woe, otec ma v garazi opel astra G rok 98 1,4 16V 3dv a bude rad, kdyz to za 35 proda - a kolik ze ma najeto :) - 29 000km :) a tady felda za tyhle love? - uf....
To auto ma airbag ridice, radio origo, el. okna a el. zrcatka (astra), stav jak z fabriky v zime ani jednou nejeto
ACE: tak že zachovalá Felda 1.3 má větší cenu než Astra je snad jasný, kdybych potřeboval spolehlivýho dělníka, tak si teda určitě z těch dvou vezmu Feldu..
Podle mě se to prodá, kupující si ještě ukecá pár tisíc slevičku a bude mít jednoduchý spolehlivý auto se servisem za pár korun.

18.04.2013, 13:09 |
ACEMajky | Upraveno: 2013-04-18 13:10:23
Ti nevim, osobne bych vzal tu astru G, ktera ma (i kdyz dnes uz proslouú zaruku 12 let na kasli a najeto 29tkm a je jak nova... Felda po 60ttkm na tom bude rozhodne jinak
Řešíte tady hovna. Cena je nesmysl ale asi se to za to prodat dá když na sautu a všude okolo na inzertních servrech je jich za tuhle cenu jak nasráno. Určitě se to prodá za dýl jak dělnická třída za 7tis. ale je i spoustu lidí co prostě chce Felicii pěknou a jsou ochotni za ni zaplatit víc peněz a nechtěj za stejný peníze astru, golfa atd. protože felda je jednoduchá, levná na opravy a téměř bezporuchová.

18.04.2013, 15:12 |
yethy P3RF3KT: Diky za ten posledni komentar. O tom presne to je. Kdyz neco prodavam, podivam se jak se to cenove pohybuje na trhu a podle toho streim cenu primerenou stavu. Nikdo netvrdi, ze se pri osobni prohlidce neda s cenou hybat. Ano, za tu cenu se da sehnat spousta jinych a lepsich aut, ale Felicie v takovem stavu se tak proste pohybuji a kdo chce neco lepsiho, at si to lepsi koupi a neprska do inzeratu na auto, ktere ho stejne vubec nezajima.
Jak rikam, ja sam mam w124 za polovicni cenu. Ale je nesmysl takhle vsechno srovnavat, to by pak vsechny auta stejneho stavu, r.v. a vybavy staly stejne nezavisle na znacce auta coz se jak vime vsichni nedeje. Felicie je nenarocne auto s velmi levnym servisem ktery dokaze udelat kde kdo. Tahle jezdila s kazdou malickosti jen do Skodovky, deda na to dokonce do ted plati i havarijko, ktere ho spolu s povinnym vyjde na 8 tis rocne. O auto bylo vzdy dobre pecovano, nejake mouchy ma,ale dovolim si tvrdit, ze moc takovych uz opravdu neni. Kdo chce vylozene Felicii, nebude pro nej vyssi cena prekazkou, odmenou bude vyborny stav auta.
Ja sam kdybych mel penize a kde to garazovat, vzal bych si ji, obcas projel a za par let to pouzival jako veterana. Ono moc Felicii se stavu veterana nedozije diky tomu ze do te doby totalne shnijou...
A já bych to na cestě zakázal, nulová bezpečnost,ale hlavně levné díly.Ještě že jsem kdysi koupil matce mé dcery Astru místo felicie, dnes tu nemusely obě být po havárce kterou měla,díky bohu..teda Airbagu a pevného rámu a plechů..
Cena no comment,ať si prodává každý co chce za kolik chce

18.04.2013, 22:52 |
1kw Vůbec se nedivím těm lidem, co tyhle auta vyhledávají. Motor najede v klidu 500t (1.3) bez větších potíží a když se něco po**re (vlastně ani není co) tak díly jsou skoro zadara..
Co se "usetri" na dilech, se nasledne vrazi na odstraneni rzi ktera je dodavana v zakladni vybave.
Otazka jestli je lepsi Astra nebo Felda, vzdycky bych sahnul po astre a vubec se nerozhodoval, Fko nebo Gcko, to je fuk.

18.04.2013, 23:18 |
1kw Samozřejmě že to rezne ale to většina aut podobného stáří. Astra F na tom není o moc líp..
sorry za OT
Hehe to je pecka, tak před 10ti lety byla rakev 120cka, před 5ti Fávo a dneska je to Felda. Už se těším na dobu až bude rakev Fabia... Pár zdejších členů by mohlo jít z fleku do Bruselu a určitě by tam prosadili nějakou větší blbost než na nás neustále vymejšlí ;)))
Jestli vzít za 40 feldu na nebo Astru, tak já mám na 100% jasno. Sopel hnije na spodku stejně a pokud jde o estetiku, tak plechařinu na Feldě uděláš za cenu jednoho blatníku na tom německém verku...
dle elitu:
Felicia:
L přední blatník (zesílená karos.) (kataforéza)
775,61 Kč
Astra F
L přední blatník bez otvoru
896,61 Kč
btw: moje astra z 96 nema na spodku spetku rzi

19.04.2013, 07:32 |
MATTESS | Upraveno: 2013-04-19 07:33:53
Docthor: já bych zakázal ty dvoutunový mastodonty, co jsou nebezpečný svou stavbou pro okolí a při krizových manévrech... Zase by někdo chtěl zaváídět nějaký direktiva, v čem jezdit.
Děláte, jak by Vám to někdo nutil, že si to musíte koupit. Ať si každý kupuje a jezdí v čem chce

19.04.2013, 08:59 |
Docthor | Upraveno: 2013-04-19 09:03:28
Tuner*2: To snad nemyslíš vážně, čtu si rád tvé přízpěvky, a uznávám tě jako profíka v oboru automobilů a elektro přístrojů, ale nechceš mě zklamat tím,že mě budeš tvrdit že felicia je bezpečné auto ? Ano, tvrdím že je to pojízdná rakev..
Navíc vím že máš rád značku Škoda, také ji mám rád, ale Felicie to je těžký návrat do minulosti..
Mattess: No jo,doba jde dopředu, někteří jsou schopni se přizpůsobit a někteří budou jen závidět a remcat..
Ad nikomu nic nepřikazuji,máš pravdu ať si každý jezdí v čem chce, jenže někteří jedinci z nižší inteligenci potřebujou ten správný směr ukázat, neboť jejich IQ není schopno si uvědomit nebezpečí,tak jako hospodští rváči a jiné individua které denně potkávám, než na něco nebo někoho narazí..
...někteří jedinci S nižší inteligencí...
to jen když jsme u tý inteligence
Ani nemusím nic psát a kontroverzních názorů tu je habaděj:-)))
Jen malinkaý off-topic, protože jde o inzerci, já osobně bych za toto vozidlo 44 litrů taky nedal. Na to se mám příliš rád a život mě baví:-)
Luke_288: Ano chyba se občas vyskytne, jsem nevěděl že jsi učitel českého jazyka, velice se omlouvám za tuto výraznou hrubku :-)