Navštíveno 3680x
27.11.2014, 09:50 |
J-T. (P)
Je nás tu dost novopečených otců :-) tak třeba se někomu budou hodit... Pokud někdo nezná:
[ Link ] Nám dost pomohli a i díky nim jsme se v klidu vyspali :-)
Jedny zcela nové 10 ml nám zbyly a už je nevyužijeme. Expiraci mají v dubnu 2015 - viz. fotka. Kupoval jsem je v lékárně Dr. Max a od té doby je máme v lednici.
Osobní odběr Praha 4 - Nusle, nebo Praha 5 - Zličín. Případně pošlu poštou.
Cena: 280 Kč + pošta.
To sem koukal, kdyz mi baba u kasy rekla 580,- ale detatku koupim cokoliv a kapicky pomohli. Tak to tady muze nekdo koupit za peknou cenovku.
Tyhle jsou gut, nemusi se skladovat v lednici.
cob1,2HTP:) to byly puvodni "zivy" kapky, ty byly drahy, musely bejt celou dobu v lednici. Tyhle jsou nejaky novejsi, stabilnejsi a stojej o dost min. Kdybych byl v Praze, vzal bych je, ale to me vyjde levneji a rychleji to koupit v lekarne...
ono stačilo i ty původní, drahý, kupovat na Slovensku, tam byly o dost levnější
Ako Luke_288, si pamätám ako som každý trip robil mesendžera a vozil kamarátom a známim desiatky fľašiek... A len taký detail, zázračný liek to nie je, zaberá v cca. 90% prípadov, čo je pekné číslo, ale niekoho to môže práve naštvať po zainvestovaní, ako som sa presvedčil u pár ľudí.
02.12.2014, 17:17 |
J-T. (P)
Nová cena: 250 Kč + případně 50 Kč pošta
J-T.Beru je:-) Makam na Zlicine,takze predani zde by bylo ideal.Ozvi se mi prosim at se muzem domluvit.Dik Honza.
702 816 100
03.12.2014, 09:57 |
J-T. (P)
Honcke si to rozmyslel, takže stále 1ks volný....
Servus, mas mejl, beru je, pokud jeste jsou.
Diky!