Navštíveno 8175x
Prodám párkrát použitou akční kameru GoPro 5 Black edition. Použito ve vnitřním prostředí. Součástí je: kamera (chybí dvířka konektoru - nemá vliv na funkci), originální rámeček ze stativovým držákem, 3, nálepky, hadřík, usb-c, original tyč a tripod v jednom. Přidám kartu 64 GB. Přechod na nový model. Cena 4800
Tak kupujici bez omluvy nedojel takze aktualni s cenou 4500,-
LukasMatej : Hele když chybí ty dvířka to asi už nebude moc vodotěsná co, přemýšlím ji vzít, občas by se mi hodila.
Přesně tak. Daji se od pana Bonga z aliexpresu za par zlotych
04.01.2019, 15:10 |
Adiss kurňa to je fér cena.. jen sem teď vyšťavenej :D uvidíme za tejden
jako cena zajímavá ale bez nich se mi do toho moc nechce, nechci jak říkáš koupit nějaký kryt od vietví a pak to jednou potopit a pak vyhodit, existuje na to nějaký vodotěsný kryt?
LukasMatej - 4t Kč s poštou, když ti to pošlu na účet? Náhodou DO k ní nemáš? Přikoupil bych ho. Dík
06.01.2019, 11:52 |
Adiss pokud ses nedohodnul s Petrem.. mám zájem minulej měsíc jsem hero 5 ztratil na autě, tak mam doma vše k němu.. prachy už jsem sehnal :-)
Adiss: Kamera je prodaná, co k ní máš? Možná bych něco vzal.
07.01.2019, 07:52 |
Adiss mám k ní vše používal jsem ke všem sportům , nabíječku baterky , potápěčský obal , atd.. ale ja to neprodám to pasuje i na nové modely a tohle není poslední gopro co mám :-) koupim asi 6tku nebo 7. jen se mi ted před dovolenou nehodí brát to nový za plnou cenu tak jdu lovit :)