Navštíveno 1809x

dostal jsem novýho compa komplet se všim ale obrazovka je nakloněná doprava o 2mm poradte co stim?
foto

uchycení

utři si ten stůl,máš tam drobky,tak se nedivim že je ten monitor nakloněnej když je podepřenej bůhvíčím :D
za kazdou cenu se zviditelnit....

25.12.2008, 14:31 |
Kesam Jako jak nakloněnej? Koukám máš tam new projekty rozkreslené.
jeziskova pomsta, asi jsi zlobil.
takovej bordel... chudak kompjutr
Zaparkoval jsem při podélném parkování 7 mm od obrubníku a já chci parkovat přesně 5 mm od obrubníku. Poraďte, co s tim?
jako O-O - fascinujou me tyhle drahy hracky v hnoji... :-)
škodovkáři - Ukliď si ten chlív tam okolo, ti není hamba sem dávat fotky toho tvýho mrdníku?
hustej bordel!!! To jsi toho jeziska musel kua podplatit aby ti neco nadeli ne? :-D

25.12.2008, 16:08 |
petrb kua koukam naka nova kara na nastence to bude delo:-))))
no mas hezkej komp,vsichni sme ho videly,ale neni lepsi napsat mam novej komp nez to takhle debilne maskovat?!2mm bozeeeeee :o)))
podlož pivním táckem.
Nebo až půjdeš pro ten tácek, tak si dej o dva kusy navíc a ono se to srovná samo.
bych se styděl tady dát takový příspěvek...
hele a nemyslel on, že má obraz o 2mm našikmo (nevim jak by to teda měřil) a jestli by nepomohla nějaká kalibrace, protože se mi nezdá, že by byl tak hloupej, že by nepoznal, že má pod podstavcem drobek...
jinak mrdník fakt šílenej, by mě táta bejt v jeho věku nařezal...
Luke_288: tak proč by fotil stojan voe :-DDD
to je fakt, ale prostě mi to nejde do hlavy...
a taky byste si mohli doma vymalovat.. ty zdi jsou taky pěkněj humus
Rekni tatovi at ti sleje podlahu nivelackou, beztak mate krivy podlahy....
A jestli myslis tady tohle tak bych to sel reklamovat jeziskovi a soudil bych se az do umoru kosti..............
me poser teda

25.12.2008, 17:24 |
Komba Musim se všema souhlasit,že na tom stole je pěknej mrdník....na tom druhým obrázku je snad nějakej prach z ořezaný tužky a mezi tim dva ocucaný bompari ne? :D
ja myslim ze to tu asi zamnknu, vsichni uz sme tvoje pc videli (teda monitor) jak je tvym zvykem tak do svych zalozenych prispvku uz pak nic nepises, takze je to tu uplne zbytecny a zraly mud na lock, nebo delete

25.12.2008, 17:51 |
Komba Tak nám pane škodovkář k tomu povězte něco blíže,ať mužem poradit:D....
hahahahaah ty projekty úžovek :-DDDDD
aspoň na Vánoce by mohli mít lidi doma pořádek :-O dokonce i já jsem si uklidil svůj mrdník, aby mi ježíšek nedonesl rozbitou věc..
ale k věci: popiš přesně závadu a nafoť fotky toho uchycení..
tak takovýhle fotky bych se styděl dát někam takhle na forum......to teda sorry,ale fakt jo, s takovým bordelem..... a už vůbec s takovýmhle dotazem, to je mazec... :-)))))) ;-))

25.12.2008, 18:37 |
Kesam :-)
já bych to hodil ze stolu ...
Kesam: jak se s nim muzes kamaradit.. ti kupuje cigarety ci co?
Midnite: To vis, pribuzny si nevybiras:-))))))))))))))
Ondra: taky fakt
Vysvětlí mi někdo co se stane když si ten bordel uklidí a zjití že to bylo jen podestlané těma jeho projektama? >>>> Že by se problém s 2mm vyřešil?
Midnite: Ted je tady ale ten problem - hned na zacatku tveho dotazu - kdyz si ten bordel uklidi - rekl bych, ze letos to asi au nestihne, takze mozna do pristich vanoc, takze misto darku si pristi vanoce nadeli narovnani monitoru:-DDD
třeba by to pak bylo na křivo o 4mm, raději ať neriskuje a neuklízí :-DDDd
bejt tebou bych buď udělal nĚco stim stolem a nebo s židlí nebo to na čem sedíš. tady ti ještě dávám instruktážní vidou jak problém odstranit.
[ Link ]
Ty jsi teda děsnej hegešák...
Jsem si myslel, že mám doma bordel...

25.12.2008, 20:24 |
TROY by mě zajímalo jak měřil ty 2mm - asi šupléra

25.12.2008, 20:41 |
Kesam Bladžej :D
ta podložka je rovne ale na tý podložce je to nakřivo

zkus to jemnou silou opatrně srovnat..
a co povolit ty šrouby trošku, srovnat to a dotáhnout...
nebo zaber trochu víc a kdyžtak to obmotej izolepou at to drzi...
tak tohle je moc . Čoveče mě stojí rovně :D
tak z tohohle přízpěvku vím , že si dostal monitor a metr - v tvém případě smrtelná kombinace :D

26.12.2008, 01:01 |
Pekys nevim jak to tam drží, ale buď povolit ty šroubky a srovnat to, nebo kouknout, jestli je to pořádně zacvaklý na obou stranách.
to nebyl metr, ale spís vodováha .o))
bordel ani smysl příspěvku radši nekomentuju, ale zase se to dobře čte :o))
to chce koupit EIZO za 30 klacku a bude ti lip :-)

26.12.2008, 10:33 |
Long neco me rika ze me jezisek asi taky pekne vosral .... :))

Tak tohle už drobkama nebude :-DDD
to aj ten monitor se na to kroutí když musí ukazovat příspěvky pana škodovKARA
Letos byl Ježíšek opravdu divnej, já zas musím jít vyreklamovat rychlovarnou konvici co jsem koupil našim...
ježíšek je kokot a přines ti šunt sestavu od HP tak co bys čekal za dokonalost :D a ty obrázky pěkáčů na nástěnce mě zabíjej :))))
di za roh a dej si facku bože!! P3RF3KT

28.12.2008, 15:51 |
xid Pockej na silvestr a jestli ti pujde odpalovani pyrotechniky tak jako instalace GTA tak si ustrelis 2mm z tvoji zadnice a az si sednes uvidis ten monitor rovne :-D

29.12.2008, 00:28 |
Olda No ty voe takovej mrd na stole jsem snad ještě neviděl!! styď se..