Navštíveno 6933x
Cauves,
mam moznost koupit auto z DE, kde bylo v montovano LPG do vozu. Mam par fotek toho systemu a zajima me vyrobce. A jestli je vubec mozne potom to v CR servisovat?
Foto asi reduktoru?
Foto asi RJ LPG systemu.
Je tam napsano:
ELIOS 4 CEN
V.4.8.
06/08
23.10.2018, 10:04 |
Only_One | Upraveno: 2018-10-23 10:06:03
tohle řešil kamarád a nenašel nikoho, kdo by mu to byl schopen po dovozu nějak pružně a rychle při prvních problémech na český plyn seřídit. Takže to vyškubal a předělal na Magic
23.10.2018, 10:12 |
Knightey- | Upraveno: 2018-10-23 10:13:31
Only_One: hmm tak toho jsem se obaval... safra.
Nevis na kolik to vyslo? Udajne je tam davana nova nadrz prave.
musíš si to obvolat, zdali to někdo okolo tebe umí
Pokud jsou k nove nadrzi vsechny potrebne dokumenty,tedy hlavne passport a ma homologaci dle 67R01xxxxx, neni problem ji jako novou nechat v aute a zbytek tohohle desiveho systemu vyhazet a dat tam nejaky normalni a servisovatelny system...
radek.613: nadrz uz byla udajne prohozena v CR...
Ale to znamena vymenit RJ, reduktor a vstriky ze?
23.10.2018, 10:36 |
PK Jeden známý zrovna předělával lpg systém v grand cherokee 4.7 V8, kde bylo právě něco podobnýho na stag a stálo ho to 23 tis. Nádrž mu zůstala, pod kapotou je všechno nový. Podrobnosti nevím.
A jeste mam info os plynare, ze na STARGAS nejdou udelat emise v CR?
To je celkem jedno,kde byla prohozena nadrz - jde o to, ze na po te uprave se logicky musi vystavit revizni a montazni protokol, a patricne upravit nebo nove vystavit Priloha k velkemu TP,a to bez passportu samozrejme nejde....
Jinak ano - vymenit tzv. "predek" - reduktor, provozni ventil, vstriky, ecu a kabelaz....
A hlavne ne STAG,vcera jsem pres dve hodiny resil jednoho nestastnika, co to ma v oturbenem benzinu a malem ho to stalo motor :-D :-D :-D
Oka diky, na zaklade Vasich podnetu na to auto kaslu :)
no kdyby chtěl mám tu jednu novou sadu MAGIC 4 na 4 válec bez využití :-)
Only_One: co ta sada obsahuje? Je to komplet zastavba?
[ Link ] tady je seznam. Celá sada do jednoho auta se vším, včetn JLM přímazu na ventily