Navštíveno 5223x

27.08.2006, 19:32 |
Only_One | Upraveno: 2006-08-27 19:41:07
Ahojte :( tak se nam stalo že přes viken nam někdo ukradl HONDU CIVIC 1,4 sta¨rá 4 generace. Nicmeně to zamrzí přivezli jsme ho teprve v pátek :( Pokud nekde byste ho zahlédly zavolejte ihned mě 777061451 nebo linku policie 158 / 112 Auto jsem ted byl nahlásit do ztracených a hledaných.
Poznávací znaky - celkem hlasitý výfuk, na předním skle stříbrný pruh, stříbrná zrcátka, obyč kola, přední svetlo u spolujezdce bylo o kouek niz než to druhé asi mirný štouchanec na tu stranu, prostrední část kapoty byla černou barvou stříknutá a i blatníky amatérsky sprejem. iNTERIÉR STŘÍBRNÝ, přístroje podsvícené modře.
Injformace vedocí k nálezu bude odmeněna.
VIN
JHMEC83200S210117
SPZ ULK 00 - 98
jeste jsem to ani nestacil nahlasit na sebe. :( ma to jeste mostecky znacky ci co..
Only One: Ty voe nekecej že to zmizelo z Locháče. Proč se kradou takový auta? Jo aha.. Česká Republika. Z okolí jen mých známých vim o 5ti kradených autech z Lochotína. Včetně našeho Scenica... :-((( tak snad se tenhle najde..Držím palce

27.08.2006, 20:29 |
Toyo kua , to sou hajzli,budu se potom divat. Jen takova poznamka , kamos si koupil auto a do tydne bylo pryc a vis kde? Tam kde ho koupil,ten borec mel nahradni klice a asi mu bylo smutno. zatim cus a drzim palce at se najde !
at tomu zm*dovi při nejmenším zmodraj ruce po lokty aspoň na rok !!! ať se brzo najde ...
btw. začíná asi nějaká sezona, u nás to ted začíná drobnostma, stěrače, u mě na autě (ozdobné) čepičky z kol, atd... doufám, že to nedojde na celý auta ...
to nejsou mostecky znacky, ale ústecky.

27.08.2006, 21:26 |
JP Petura: Ty drobnosti kradou malý fakani, zvlášť ty čepičky...
Only_one
Pokud jsem to dobře pochopil, tak jsi ho ted koupil, a hned Ti ho ukradli??
Tak to bych počítal s tím, že se jednalo tak na 80% o případ, kdy měl někdo náhradní klíče od vozu (jako píše Toyo) a jednoduše Ti ho ukradli přímo před nosem.
Schválně, kolik jsi dostal k autu klíčů?
Tohle je naprosté svinstvo, a za to bych sekal ruky.
Jinak at se najde.
Only One to auto koupil tusim v utery, rikal ze pro nej jede do mostu. Stalo na parkovisti a taky sem mu rikal ze to auto asi bude nekde u povodniho majitele, ale jelikoz to uz byl nahlasit na PCR tak sem mu rikal at tam zajede k tomu majiteli driv nez se to dozvi ze je to na PCR napsany. Chudak mira.. :o(
tohle vypada na 17.ZS a na sedmistovky v Mostě :(

27.08.2006, 23:35 |
shabi ty voe me taky ukradli boru za pul mega :( vim co to je ikdyz byla nasich a ne moje tak mi to mrzi jeste ted... :((

27.08.2006, 23:40 |
JiM ty jo tak kdyz uz se i takove auta kradou tak to je moc :(
NO T VTIPNÍ LIDI CO MĚ NEZNAJ JEN UPOZORŇUJI NA TO ŽE MOŽNÁ TI CO PRODÁVAJ A KRADOU SI JE ZPĚT JSOU MOŽNÁ TAK ONI,,,ALE MYSLÍM ŽE U TAKOVÝHO AUTO TO NEMÁ MOC NA CENNĚ S OHLEDEM NA JEJÍ STAV A TEN NEBYL EXTRA V DOBRYM STAVU A JEŠTĚ BY SI JÍ KRADL ZPĚT AŽ DO MOSTU NO MOŽNÁ TACÍ JAKOU JSOU TY CO TO PÍŠOU..ALE JE TO JEDNO... a kort když ti dva jsou kamarádi...to musel psát blbec
Mno tak drobná poznámka... po noci co sem zjišťoval možné příčiny a možnosti .... v noci o víkendu se z plzně ztratily celkem 2 CRX. Já sám jednu mám a troufnu si říct že to je zrovna jeden z hečích kousků co jeste jezdí. To auto pul roku parkuje tam kde byl ten civic a podle všeho sli po CRX a civica si vzali jako náhradu.
Nepochopim proc pac tam nebylo radio, bylo to okopany omlaceny, gumy byly smeteny, nemelo to TK a motor byl 1,4Karburátor.. takže fakt nevym cvo ten zmrd si z toho vezme.. Jen zpusbil smutek mojí slečně která se moc tesila ze se konecne osamostatní a bude moci jezdit se svym novym "Macíkem" civikem :o)
Nicmene ted rano sem sel do prace a na parkovisti kde zmizel nas civic nekdo v noci ukradl kola z nové Oktávky II . nahulváta auto na brzdách.... Takže Plzeňáci... dejte si pozor.. zacíná se tady nejak moc ztrácet :o(
Ja jsem taky z Lochotina...tak zkusim koukat. Proste problem velkyho sidliste
BTW: Jaka ulice?
NEZTRATILO SE TO Z LOCHOTINA ALE ze "SLOVAN" parkoviste roh BLATENSKá a KOTEROVSKá

28.08.2006, 13:52 |
Hnata no tak to me ted snad sali zrak! Tak tohle snad bude jeden z tech pripadu kdy si auto nekdo v noci pujcil jen aby se projel pac se mi nechce verit ze by si tohle nekdo vzal - jakou to muze mit cenu? Pokud to vzali ze slovan tak doporucuju se jet projet smer bozkov a koterov jestli tam nekde neni v krovi - kamaradovi tam vzali Shade 105 a viditelne jim poslouzila jen na cestu domu z kalby a pred koterovem ji odhodili ...
Mimochodem taky parkuju na lochotine a nikdy se mi z auta neztratila ani cepicka ventilku takze jste me ted docela vyplasili ze se tady tak moc krade ...
třeba si nekdo všimne :o( tO hnáta buď rád.. já jsem přesel do fáze garáže s alarmem a pagerem.. je to sice dražší pronájem.. ale porád lepší než pak nemít nic :o(
A vzkaz pro toho zlodeje.. Doufám že ti někde selžou brzdy pac ty nové kotouce desticky a brzdovku mam doma na stole.. ! A vyber si treba rozjetou tatru s pískem v protismeru k zabrzdení...

28.08.2006, 14:03 |
Hnata mno urcite se po te hondicce budu divat - jezdim po okoli a po plzni dost ... preju at se najde
Já jen nechápu jednu věc... na co to auto nekomu je... kola na tom nejsou, okopany vsechny plechy. slabej 1,4 motor v karurátoru, auto prazdny, rádio žádný, sedačky sesezený, volant ohmatanej nádrž prázdná... no kdyz tak o tom premejslim.... vlastne ani nevim proc sme to kupovali :D :D :D (JOKE) na naucení by to uplne krasne stacilo :( a slecna by se nemusela bat ze to vezme o obrubník a tak :( chjo...

28.08.2006, 14:16 |
Hnata no vzdyt rikam - nekomu poslouzilo na odvoz domu ... to se tu bezne stava a prave ze si casto berou auta ktera nejsou nic moc ale jsou lehkym ulovkem - proto se tu z centra tak kradou skodovky 105 a podobny auta a to hlavne v patek a v sobotu v noci ... po ceste z parby si proste nekdo vezme auto na odvoz ...
Taky bych tipnul, ze se nahde nekde v krovi, protoze tohle ani na nahradni dily to auto podle popisu neni. Preju at se najde.
ty krávo ty lidi sou svině:-(
držím palec at se najde
Hnata: Tak jestli se ti neztratili ani čepičky z ventilků tak to seš šťastnej člověk. Mě zmizeli chromový za 6 dní co sem dal nový kola. No trochu mě to překvapilo, páč se myslel že budou pryč druhej den. ALe holt to ještě neni tak hrozný :-))) .
Jinak plzeňáci z locháče máte někdo auto parkovaný v tom krytym parkovišti u Hypernovy? Má to význam za to platit? Jak je to ochráněný?

29.08.2006, 07:28 |
Hnata No ty cepicky mi pravdepodobne nikdo zatim nevzal pac bez klice nebo orechu je nikdo nepovoli :-) (teda alespon doufam)
V tech garazich u hypernovy to zaparkovany osobne nemam (nechtel bych kazde rano chodit az z konecny 4 - to bych asi nezvladnul :-) ) ale mam tuseni ze tam maj kamery a na noc a vikendy jsou komplet zamceny a stahujou ty bily vrata takze mi to prijde jako dobra investice ... Ja bych bral jednu z tech garazi v tachovske tam u lesa ... bohuzel jsou vsechny obsazene ...
Jinak vcera jsem dost lital po plzni a Hondicka nikde ... snad se brzo najde ...
CRX je jak škodovka....jednou sem si omylem zabouchl klíče a měl sem to za minutu otevřený a to nejsem žádný čorkař....a odtáhnout to taky není problém, nebo nastartovat a odjet...holt nemají to moc dobře vyřešený ty táhla k zámku :-(

29.08.2006, 11:11 |
kupis Ohleně toho parkování, tak u hypernovy to údajně není pojištěný. Kolega si koupil 323ci, tak hledal garáž. Nakonec to dal k Essu, kde to pojištěný je. Jinak přeju, ať se najde.

29.08.2006, 12:22 |
Hnata az k essu? No to je docela dalka ... tak to kazdopadne doporucuji pockat nejakej patek na dostaveni tech garazi u penny marketu vedle knihovny ... delal jsem na to nabidku na realizaci ale v soutezi nase firma nebyla vybrana nicmene vim co tam bude stat a bude to celkem komfortni stani - kazde parkovaci misto je vlastne samostatna garaz s vratama se svou zasuvkou na elektriku a celej komplex je navic od vnejsku uzavren dalsi velkou branou ... navic v poslednim podlazi jsou ty garaze vazne dost velky a oproti ostatnim i vyzsi ... dostavene by to melo byt jeste letos ... a kdyby byl zajem tak najdu i kontakt na toho investora ...

01.09.2006, 12:16 |
Hnata kurna ja uz se tesil ze tu najdu prispevek nalezeno kdyz to bylo dlouho bez reakce
up - stále zmizen.. asi na vždy