Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > šmejdy z Hypernovy

o Navštíveno 1731x o
o 05.08.2007, 20:16 | Drtič
Bvý den...Dnes bratr opět použil své přibližovadlo zakoupené v téhle megahyperprodejně Hypernova a dopadlo to tak,jak je na fotkách vidět.
Naštěstí jel snad jen 20km/h,takže je jen malinko podřený.
V Hypernově nás poslali do řiti s tím,že to nejezdilo na garančky,tak nemá nárok na záruku.Podotýkám,že je to staré něco přes rok.Co s tym?? Proč to koupil tam,neřešte.Jde mi o princip.

foto k příspěvku  od Drtič

o 05.08.2007, 20:16 | Drtič

o 05.08.2007, 20:17 | Drtič

o 05.08.2007, 20:18 | Drtič
jde tady vidět,jak se kus té trupky uštíplo,ale ten druký kus je jak když odřízlý :-O

o 05.08.2007, 20:18 | Drtič

o 05.08.2007, 20:19 | Drtič
Sorry,jde to vidět na té první fotce....jinak...je to

Keeway Hurricane,či jak se ta ludra píše,takže kdo to má taky doma,tak bacha na to a radši to zkontrolovat
o 05.08.2007, 20:20 | Only_One
no na tohle snad nema garanční prohlídka žádnej vliv ne? tohle je naprosto fatální závada způsobená chybou konstrukce a né užíváním výrobku --- Trvat na reklamaci a jinak inspekci na ně
o 05.08.2007, 20:22 | Drtič
No to si myslím taky.Zatím rozmýšláme,co s tym.Ale asi máš pravdu,jen tak to nenechám,pač takových mrdek potkávám na cestě dost a pokud je to nějaká konstrukční vada,tak potěš klobás teda
o 05.08.2007, 20:25 | Rudi
do novy, ta to nafoukne :-D
o 05.08.2007, 20:39 | TROY
soudního znalce a je to
o 05.08.2007, 20:55 | Cenda
jako kluci, tohle nema s garanckama nic spolecnyho. Pokud se budou cukat, tak soudnio znalce a po oprave se toho zbavit.
o 05.08.2007, 20:55 | ivls
znám případy z jiné oblasti
dodavatel příjde do hypermarketu, předvede zboží a ceny - hypermarket řekne ano to chcem, ale chceme to za tuhle nízkou cenu - pak vznikly designově stené výrobky, ale diametrálně rozdílné v kvalitě, ale naštěstí tam nešlo o život - tady ano
třeba je to stejný příklad a dodavatel chtěl za každou cenu dodávat zboží
ted to bude trochu se v to všem zorientovat a poradit se s právníkem, nebo s někým kdo se vyzná
máš v návodu na použití nějaké doporučení servisů pro garanční prohlidky, nebo píšou tam vůbec něco o servisu?
tohle je podle mě závada, která by vznikla i kdyby si chodil kamkoli na garančku, ale jsem jen laik
rozhodně se jen tak nedej odpálkovat
o 05.08.2007, 20:59 | venito
akorad sem si rikal kdo by na garancce rozdelaval hlavove slozeni, proste to bylo moc tenke a nevydrzelo to, tecka....
tak ci onak, jestly to melo predepsane nejake servisni intervaly a nejezdil tam s tim, muzou to podle me pouzit jako duvod proc reklamacku neuznat..
o 05.08.2007, 21:49 | muSlim
2 Drtič: ty kokso, na tej tretej fotke sa ten skúter vznáša sám na zadných? :o)
o 05.08.2007, 21:53 | Kesam
Hele tak to nema kupovat takove mrdky ,.-)))
o 05.08.2007, 22:14 | Sroap
ma to postavene na stojane
o 06.08.2007, 00:34 | Nismo.Power
přesně z tohohle důvodu bych si tam nic podobnýho nekoupil......

každopádně jasnej postup, jít tam na ně bububu že tohle nemá s garančkou nic společnýho a samozřejmě mi je jasný že vám ani žádný garančky nenakázaly a ani by je samy dělat nechtěly, říct že to je vada konstrukce a špatně použitýho materiálu a že to klidně necháte ověřit znalcem a kdyby pořád se nehodlaly leknout tak inspekce se mi zdá že naprd ty tam nic nezjistěj neb inspekce příjde vyfasuje kapříky a odchází neb žijeme v čr a tady to tak chodí....

jinak nechat od nich opravit jedině s tim že tam dostanete trubku revize 1.01 aby se to nestalo tomu komu by se to pak střelilo.....
o 06.08.2007, 08:43 | CervinVega
ja myslim, ze tohle je i na peknou reportaz do bedny :-)
o 06.08.2007, 08:54 | Bucci
bych na ně poslal ČOIku na hajzly :-)
o 06.08.2007, 09:27 | RedBaron
Já jsem si taky jednou koupil kolo ve SPARu, říkám si, na dojíždění do práce pohoda. Nedalo se na něm ujet víc než 2 km, protože závit šlapačky nebyl obrácený, takže se pořád povolovala a padala dolů. 2x jsem tam jel jako princezna koloběžka a pak mi vrátili peníze :o)
o 06.08.2007, 10:37 | .mycTD
napred COIka, za to nic nedas, pak pohrozit soudnim znalcem a jestli nepristoupi na nejake vyrovnani tak soudniho znalce
o 06.08.2007, 12:53 | Bucci
vyrovnání = vrácení plný částky za skůtra (nic jinýho nebrat)
o 06.08.2007, 16:37 | Drtič
Dobrá...něco se s tym udělá...Budu informovat
o 07.08.2007, 09:21 | Petura
přeju hodně úspěchu a zdárný konec, pak dej vědět jak to dopadlo, docela mě to zajímá a myslim že nejsem sám ...
o 07.08.2007, 11:03 | TUNER
Mno ty woe,já to říkam furt...mrd*y nebrat..Zlatý Italové a spol....ale hlavně že se nikomu nic vážnýho nestalo...Tak ať to dobře dopadne....
o 07.08.2007, 13:18 | Petura
no neřek bych že keeway bude jeden z těch noname výrobků z číny ... kimco a keeway sice levný ale řek bych že dost rozšířený a celkem spolehlivý, kámoš prodává kimca skůtry a 4kolky, má u toho i servis a jezděj mu tam jen na garančky (nic že by se sralo, apod ..)
o 08.08.2007, 13:15 | TUNER
Petura : Kývej (tenhle Hurikán) je tak střed v těch čínskejch výrobcích.Jsou lepší,ale jsou i horší.....ale srovnávat tohle se značkama jako je Aprilia,Yamaha,Piaggio,Gilera atd je holej nesmysl... ;-) Osobně si koupim jetou 4 roky starou aprilku za 30 litrů,než novej krám z hyperdomu za tu samou cenu. ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5264 sekund.