Navštíveno 1731x

05.08.2007, 20:16 |
Drtič Bvý den...Dnes bratr opět použil své přibližovadlo zakoupené v téhle megahyperprodejně Hypernova a dopadlo to tak,jak je na fotkách vidět.
Naštěstí jel snad jen 20km/h,takže je jen malinko podřený.
V Hypernově nás poslali do řiti s tím,že to nejezdilo na garančky,tak nemá nárok na záruku.Podotýkám,že je to staré něco přes rok.Co s tym?? Proč to koupil tam,neřešte.Jde mi o princip.

05.08.2007, 20:16 |
Drtič

05.08.2007, 20:17 |
Drtič

05.08.2007, 20:18 |
Drtič jde tady vidět,jak se kus té trupky uštíplo,ale ten druký kus je jak když odřízlý :-O

05.08.2007, 20:18 |
Drtič

05.08.2007, 20:19 |
Drtič Sorry,jde to vidět na té první fotce....jinak...je to
Keeway Hurricane,či jak se ta ludra píše,takže kdo to má taky doma,tak bacha na to a radši to zkontrolovat
no na tohle snad nema garanční prohlídka žádnej vliv ne? tohle je naprosto fatální závada způsobená chybou konstrukce a né užíváním výrobku --- Trvat na reklamaci a jinak inspekci na ně

05.08.2007, 20:22 |
Drtič No to si myslím taky.Zatím rozmýšláme,co s tym.Ale asi máš pravdu,jen tak to nenechám,pač takových mrdek potkávám na cestě dost a pokud je to nějaká konstrukční vada,tak potěš klobás teda

05.08.2007, 20:25 |
Rudi do novy, ta to nafoukne :-D

05.08.2007, 20:39 |
TROY soudního znalce a je to

05.08.2007, 20:55 |
Cenda jako kluci, tohle nema s garanckama nic spolecnyho. Pokud se budou cukat, tak soudnio znalce a po oprave se toho zbavit.

05.08.2007, 20:55 |
ivls znám případy z jiné oblasti
dodavatel příjde do hypermarketu, předvede zboží a ceny - hypermarket řekne ano to chcem, ale chceme to za tuhle nízkou cenu - pak vznikly designově stené výrobky, ale diametrálně rozdílné v kvalitě, ale naštěstí tam nešlo o život - tady ano
třeba je to stejný příklad a dodavatel chtěl za každou cenu dodávat zboží
ted to bude trochu se v to všem zorientovat a poradit se s právníkem, nebo s někým kdo se vyzná
máš v návodu na použití nějaké doporučení servisů pro garanční prohlidky, nebo píšou tam vůbec něco o servisu?
tohle je podle mě závada, která by vznikla i kdyby si chodil kamkoli na garančku, ale jsem jen laik
rozhodně se jen tak nedej odpálkovat
akorad sem si rikal kdo by na garancce rozdelaval hlavove slozeni, proste to bylo moc tenke a nevydrzelo to, tecka....
tak ci onak, jestly to melo predepsane nejake servisni intervaly a nejezdil tam s tim, muzou to podle me pouzit jako duvod proc reklamacku neuznat..
2 Drtič: ty kokso, na tej tretej fotke sa ten skúter vznáša sám na zadných? :o)

05.08.2007, 21:53 |
Kesam Hele tak to nema kupovat takove mrdky ,.-)))

05.08.2007, 22:14 |
Sroap ma to postavene na stojane
přesně z tohohle důvodu bych si tam nic podobnýho nekoupil......
každopádně jasnej postup, jít tam na ně bububu že tohle nemá s garančkou nic společnýho a samozřejmě mi je jasný že vám ani žádný garančky nenakázaly a ani by je samy dělat nechtěly, říct že to je vada konstrukce a špatně použitýho materiálu a že to klidně necháte ověřit znalcem a kdyby pořád se nehodlaly leknout tak inspekce se mi zdá že naprd ty tam nic nezjistěj neb inspekce příjde vyfasuje kapříky a odchází neb žijeme v čr a tady to tak chodí....
jinak nechat od nich opravit jedině s tim že tam dostanete trubku revize 1.01 aby se to nestalo tomu komu by se to pak střelilo.....
ja myslim, ze tohle je i na peknou reportaz do bedny :-)

06.08.2007, 08:54 |
Bucci bych na ně poslal ČOIku na hajzly :-)
Já jsem si taky jednou koupil kolo ve SPARu, říkám si, na dojíždění do práce pohoda. Nedalo se na něm ujet víc než 2 km, protože závit šlapačky nebyl obrácený, takže se pořád povolovala a padala dolů. 2x jsem tam jel jako princezna koloběžka a pak mi vrátili peníze :o)
napred COIka, za to nic nedas, pak pohrozit soudnim znalcem a jestli nepristoupi na nejake vyrovnani tak soudniho znalce

06.08.2007, 12:53 |
Bucci vyrovnání = vrácení plný částky za skůtra (nic jinýho nebrat)

06.08.2007, 16:37 |
Drtič Dobrá...něco se s tym udělá...Budu informovat
přeju hodně úspěchu a zdárný konec, pak dej vědět jak to dopadlo, docela mě to zajímá a myslim že nejsem sám ...

07.08.2007, 11:03 |
TUNER Mno ty woe,já to říkam furt...mrd*y nebrat..Zlatý Italové a spol....ale hlavně že se nikomu nic vážnýho nestalo...Tak ať to dobře dopadne....
no neřek bych že keeway bude jeden z těch noname výrobků z číny ... kimco a keeway sice levný ale řek bych že dost rozšířený a celkem spolehlivý, kámoš prodává kimca skůtry a 4kolky, má u toho i servis a jezděj mu tam jen na garančky (nic že by se sralo, apod ..)

08.08.2007, 13:15 |
TUNER Petura : Kývej (tenhle Hurikán) je tak střed v těch čínskejch výrobcích.Jsou lepší,ale jsou i horší.....ale srovnávat tohle se značkama jako je Aprilia,Yamaha,Piaggio,Gilera atd je holej nesmysl... ;-) Osobně si koupim jetou 4 roky starou aprilku za 30 litrů,než novej krám z hyperdomu za tu samou cenu. ;-)