Navštíveno 1503x

Tak se ke mně dneska doneslo že existence Válek je v ohrožení. Bývalý spolužák(dělá na krajském úřadě - celkem šajba) mi volal, že dnešním dnem přechází letiště pod kraj a kraj chce zabránit konání těchto srazů:((( Už se prý jednalo o oplocení letiště a jedná se s investorem co by měl využít letiště k původnímu účelu - letišti:)
Druhý zdroj byla televize kde to v reportáži ve večernících to potvrdili....
Celkem škoda, jestli to bude pravda

03.09.2007, 19:55 |
fabi a to vše kvůli pár bezohledným ehm....pííííp..... no ale co s tím naděláme....
tak se to přesune na jiný letiště a je to .. navíc co slíchám tak už minimálně rok se jedná o tom, že to tam nějaká firma bude využívat tuším jako skladovací prostor nebo co
asi tak... taky si myslim, že to pujde někam jinam...jen je to celkem škoda, tohle bylo letiště, kde to nikomu nemuselo vadit.... ale je to jedno
s tzim jak ten sraz upada je mi to celkem jedno :-)
nějak bylo, nějak bude. Když se nahoře rozhodnou že to někomu prodaj tak s tím nic nenaděláme a holt se bude muset najít jiný místo. Ale musím souhlasit s tím, že poslední 2 roky jdou války pěkně do sr*ček.
to je fakt, na posledních už jsem radši ani nebyl:) lepší to bylo když účast byla kolem těch 3-5tis to to bylo ještě celkem v klidu.)

03.09.2007, 20:22 |
norsi Jako kral - cekat ve fronte na vsechno a vyhybat se dementum mi vazne jako idealni zabava na weekend neprijde. Zlatej hsm nebo stary valky...

03.09.2007, 20:27 |
FXS Dneska jsem to viděl ve večerníku na ČT1 že letiště převzal kraj a ten o takovéto akce nestojí
poslední dobou jsem tam byl taky jen sporadicky a taky si myslim že s tím jak přibejvalo lidí a aut, šla úroveň dolu, takže o jednu akci kde to smrdí průšvihem míň tak bych to viděl, jinak pokud budou chtít tak si prostor najdou
já už se tam teď taky bála spát a říkala si, že příště necham chlapa, ať jede sám....sice bych ráda na výlet...ale tady akorát člověk mrzne a ještě má strach, že mu někdo najede do stanu(což se stalo loni). 9 z 10 je tam večer totálně na mol

03.09.2007, 20:40 |
Kesam Top bude v Prdely ......... :(((

03.09.2007, 20:42 |
Rudi diskusí je vždycky hodně po konci srazu, moc tomu nevěřim...

03.09.2007, 20:51 |
clown souhlas s Kralem ..
teď to bylo na ČT24 obávám se,že je to pravda....
Hosi ja nevim cemu se divite. Sme v CR... Nema to nic spolecnyho s kretenama co jezdi vozraly nebo s upadajicim srazem nebo s krajem... tyhle tlaky se jmenuji penize a nejde jim o zadny srazy nebo tak neco ale o pronajmy a o prachy... to samy sme zazivali na letisti Plana u Ceskych Budejovic. jde jen a jen o love za pozemky atp atp atp
je pravda že nejlepší války co sem kdy byl byly úplně ty první na kterejch sem byl to byla naprosto bombová pecka
byl jsem sice jenom na jedněch minulej rok a to mi stačilo
ja byl jen na HSM 2, 3 4, ale i to uz mi prislo dost hekticky a nacpany lidma...
jako kral007
nebej tam EMMA 100% bych tam nejel

03.09.2007, 21:45 |
Pluto O nic nepřijdeme, jen bude klid :-)))
mě to nijak nevadí teda..... beztak to tam neni žádná sláva je to spíš jen o život. . . . . . . .

03.09.2007, 21:59 |
hoff O starost min, jestli mam jet nebo ne. . . Tenkrat to bylo jine, bohuzel je to tak :-( takze je mi to ted celkem fuk

03.09.2007, 22:06 |
FXS souhlasim s Marauderem, jedny z prvních ročníků, byli nejlepší a myslim že nejen válek ale i třeba TP v Hradci

03.09.2007, 22:44 |
*DM* Souhlas s Luke-Jeepem,peníze vždy až na prvním místě
ja rikam ze se ukaze.
tohle tady uz parkrat bylo.
vzdycky se najde nekdo z rady politiku, ktery se chytej cehokoliv aby se zviditelnili, a masirujou si ego kazanima o nastoleni poradku a klidu.
co jsem v posledni dobe cetl a slysel, planu byla hromada....
uz tady byla tridirna odpadu z letiste. neproslo to.
uz tady bylo cargo letiste.. neproslo to.
uz nezijeme za rusaku, ted tady mame samy normy, a ty neni schopny letiste splnit.
a s ohledem na to, ze to letiste nechali totalne rozkrast a zdevastovat, pochybuju ze se najde nekdo, kdo tam zainvestuje novou infrastrukturu a souvisejici náležitosti.
je mi to fuk...
nejlepší mimon byla 4,5 , pak už to stálo relativně za prd.(kdyby se tam nesjelo pár lidí z FCC, kterých si vážím a se kterejma de dobře pokecat..). i když sem tam stále jezdil..
škoda jen HSM....no co..pro sprintery tady na severu není problém něco udělat v hoškovicích na letišti -jen se vejít do nějakýho volnýho termínu..

04.09.2007, 06:34 |
JP A co Ruzyně? Myslim, že jedna dráha je nevyužívaná...?:))
nebo rovnou na strahově ... jsem jen pro, aby tyhle megaakce byly potlačeny.
Hmm letiste ve Lhote uz je taky ko:((((( oplocene:(((

04.09.2007, 11:45 |
X-sat (M)
Mimoň je už totéž co Hradec. Ani mi to nevadí.

04.09.2007, 13:06 |
Tipo Jako Luke-Jeep,je to o prachách,však proč nebyl tento rok Přerov.

04.09.2007, 13:33 |
Smrada (M)
To uz vim asi tyden a ve sve podstate mi to ani nevadi. Valky uz nejsou co byvaly
Taky, nejlepší války byly ty první, Marauder mě vozil v Camaru, Eliáš v eMpětce, Klásek ve Š120TT, byla tam dobrá partička, super auta i lidi. Na posledních válkách (a už je to drahná doba, co jsem tam byl) jezdili celou noc ožralý kokoti s orezlýma kadetama dráhu do umdlení pořád dokola a když ve 4 přestali a usnul jsem, tak mi v šest hodin pustil Alda s Oktávkou 4kW subwoofer metr od stanu, super probuzení :o) Pak už jsem nejel a co slyším, to mi stačí
presne jak psal smrada. Valky uz nejsou co byvaly. Kdybych nebyl ve VIP, kde v noci nejezdej ozraly kreteni a je tam klid a vlastni hajzliky, tak uz tam ani nejedu. Proste, prerostlo to pres hlavu, i kdyz se tam hodne lidi snazi, nejde to ukocirovat a stava se z toho akce ala technoparty, proste vsichni chlastaj a delaj bordel.
jedinny, co me mrzi, ze se tim padem zruší i HSM, kterej je aspon na urovni a není tam moc aut.
Ale po mimonskych valkach se mi styskat nebude. Posledni valky, kde nebylo tak narvano byli 5tky, tam to byla pohoda.
takovy gigasrazy jsou už dnes k ničemu, teda dospěl jsem k takovemu nazoru.
Skoda jen, ze se tam vzdycky sjede dost lidi - znamych.
Ale jeste je tu spousta mensich akci, na ktere vzdycky rad pojedu.
A az se na Panencaku vyresi sprinty (ujme se toho nekdo, kdo tomu fakt rozumi)
tak to bude uplne nejvic nejlepsi akce :D