Navštíveno 8050x

Nevíte náhodou, kdo je výrobcem těchto příplatkových alu kol pro Alfu Romeo GT? Rozměr 18x8" rozteč 5x98. Sháním je za rozumnou cenu. Eventuelně vyměním za mé 18" Alessio Mito a doplatím.

Z profilu

dle mých info vyrábí kola na novější modely AR 2 hlavní výrobci
- OZ Racing
- Toora
jo, tak jsem měl pravdu
jedná se o kola TOORA T230
Díky kouknu na to.
To tykeev: My je sháníme buh ví kde, že? A oni jsou dvě sady na polském Allegru. Jenže ta cena :-(((. To je dost. Jo kdybych měl prodaný ty svý, tak by to bylo o trochu jednodušší.
To tykeev: Tak jsem na to teď koukal jak husa do flašky a zjistil, že ty T230 jsou dost podobný, ale nejsou stejný. Zaměř se prosím na tvar středu a přechodu paprsků do středu kola. Jinak vím, že novější faceliftované 156-ky mají jako třeba verze TI, kola od Toory.
to Jirka156:
prosímtě, dělají se dvě varianty T230 a T240
když se mrkneš přímo na stránky výrobce, tak je tam najdeš, ty co jsi tu ukázal
[ Link ]
jirka ma pravdu, ty toory maji jinej stred -hnusnej:-/
To tykeev: Věř mi že jsou ty T230-ky podobné, ale ne stejné. Právě na tom středu. A rozdíl T230 a T240 je v tom, že T230 je 5-ti díra a T240 je čtyřdíra. To je vše.
Ale myslím si, že se asi u Toory vyrábějí, otázka je, jaký typ to je. Třeba T670 se shodují s koly co má facelift 156 ve verzi TI.
Je mi divný, že se dají normálně ty moje požadované koupit na polském Allegru celé sady zabalené v krabicích. Mně ti příjde, že se ty kola dělají někde v "Pšonsku". Jen ty ceny vycházejí 6000Kč/kolo a to bez dopravy nebo pošty. U nás stojí ta Toora T230 v 18x8 5100Kč ve stříbře.
já nedávno jedny nádherný 18" TOORA prodal na Breru a na nich bylo vyraženo Made in Italy, takže Polsko nevím nevím...

Ty jsou pěkný, ale nelíbí se mi ty tmavé loukotě. Já bych rád klasiku, stříbrné. To s tím Polskem mě jen tak napadlo v souvislosti s dvěma novýma sadama v krabicích na Allegru. Já je kdysi mohl sehnat ty co sháním z eBay.de, ale nešlo to vydražit do Čech. Byly za 20tis.Kč v přepočtu.