Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prosím o VT Pandy.

o Navštíveno 1574x o
o 16.01.2008, 11:13 | Tipo
Může prosím někdo udělat VT Pandy,jestli půjde z nějaké fotky.
Potřebuji aby byla v bílé barvě,a z okazu použít logo a roztahat ty zelený tečky po celým autě.
Předem moc děkuji.

foto k příspěvku  od Tipo

o 16.01.2008, 11:14 | Tipo
Odkaz na logo
[ Link ]
o 16.01.2008, 11:15 | Tipo

o 16.01.2008, 11:17 | Tipo

o 16.01.2008, 14:39 | Creams
Tak to jsem zvědav kdo ti to udělá :-D
o 16.01.2008, 15:15 | MaxPayne
to já taky :D
o 16.01.2008, 16:53 | Poky2
Tipo: Navym jáká je přesná představa o tom polepu,takže asi takhle???

foto k příspěvku  od Poky2

o 16.01.2008, 18:20 | Aligátor
a kuwa to jsou ale kola :-)
krasavec největší už aby bylo přijatelně a mohli jsme to špléchnout
o 16.01.2008, 18:25 | Tipo
Spoky:nějak tak,Více těch teček,a více nápisu.Podklad bílej.
Ostatni:čekal jsem větší vztřícnost,já to neumím.Vy jste profíci.
o 16.01.2008, 18:26 | Tipo
Ali:jj.Jo mám ještě překvápko,respektive jsem ho dnes dostal sms.
o 16.01.2008, 19:19 | JP
Chci něco zadarmo a čekám větší vstřícnost:))
o 17.01.2008, 08:57 | Tipo
JP:takový jako jsi ty mám nejradši,ještě nic neudělaly,a už chcou kasírovat.To k nám do práce taky takový přijdou,a první co je zajímá jsou prachy a do měsíce letí že jsem jim nechce dělat.Když jsi tak velký VT,tak to znáš dj.Aliena,tak se ho optej jestli jestli mu něco dlužím za návrh.
Jedinej kdo se může ptát co za to Je Poky.
o 17.01.2008, 12:57 | JP
Mas nejaky problemy s pochopenim psanyho textu?

Ja po tobe nechci zadny penize a je mi fakt sumak, jestli nekdo jo nebo ne. VT delat neumim, nevim jak jsi na to prisel.

Ale prijde mi usmevny, ze neco chces, nic za to nenabizis, neco naprosto zadarmo dostanes a napises "Ostatni:čekal jsem větší vztřícnost". To mi prijde jako vrchol idiocie. Jako kdybys napsal do annonce jestli nekdo nedaruje auto, dostal starou skodovku a ostatni serval, ze se teda moc nepredali.

BTW kdyz neco delam pro penize, tak je logicky, ze se jako prvni zajimam o to, kolik jich z toho bude v pomeru s vynalozenym casem a usilim. To je jeden z duvodu, proc ja nechodim k vam do prace a ty jo:)
o 17.01.2008, 16:49 | Tipo
Kdyz nedelas VT,tak proc to zasiras OT?
Mas skvele zamestnani ze te plati jen tak,ja si vyplatu urcuji sam,a zadny zamestnanec nedostane penize bez predvedene prace,platim ji za odvedenou praci.
Jinak koncim tuhle s tebou bezpredmetnou debatu.l!
o 17.01.2008, 18:06 | JP
Protože je to diskuzní fórum a to cos napsal mě praštilo do očí.

Zkusim vysvětlit princip, o kterej mi jde, ale už teď je mi jasný, že to pochopit nechceš už jenom proto, že JP je debil co se do tebe naváží.

Říkáš, že platíš jenom za odvedenou práci. Když to otočíš (což je fuk, protože peníze, práce a čas jsou z určitýho pohledu to samý), možná ti dojde, že tady po někom chceš, aby ti zaplatil, ale žádnou práci mu za to neodvedeš. Seš úplně stejnej jako ten zaměstnanec, kterej bere plat a přitom dělá hovno. Na tom by nebylo nic špatnýho, když na to druhá strana dobrovolně přistoupí a předem ví do čeho jde, ale navážet se do ostatních, že jsi od nich čekal peníze zadarmo taky, to je trochu moc, ne?

BTW nemam a nikdy jsem neměl žádný zaměstnání.

PS: Jestli ještě náhodou budeš odpovídat, dej si prosím trochu větší práci s umístěním slov ve větě, občas si nejsem úplně jistej, co mi chceš sdělit... (bez urážky)
o 17.01.2008, 19:23 | Aligátor
JP sice tě neznám a podle toho co tu píšeš ani nechci jedinej IDIOT a DEBIL jsi ty protože o VT se tady píše normálně tak si zales někam do nory a neotravuj lidi ktěří si tu normálně píší a vychází vstříc i bez zaplacení pokud nevíš co myslím tak běž z5 na základku aby tě tam něco naučili
Tipa znám osobně a to co jsi napsal není pravda tak by ses tady měl omluvit nebo se vysrat na debilní kecy !!!!!!!!!!!!!!!
o 17.01.2008, 19:33 | PRESS
jj tohle je super OT !!!, myslím že třeba v sekci tuning je žádostí o VT mraky a nikdy jsem neviděl že by se za to platilo.

BTW nemam a nikdy jsem neměl žádný zaměstnání. - takovýhle lidi opravdu miluji , kteří si doma válí prdel u PC, zasíraj forům nesmyslnejma kecama !
o 17.01.2008, 19:43 | Lada362
JP mel by ses nechat vysetrit proste poprosil o pomoc a myslim ze nechce buhvi co jen logo na auto a jak pise press koukni do sekce tuning
o 17.01.2008, 19:52 | Tipo
Že jsem to nedal do tuningu,mohl být klid.
Poky jinak díky moc!!!!!!!!!!!
o 17.01.2008, 19:52 | petis
tak tak. žádostí o VT tu bylo mraky. A vždycky bylo vyhověno. Takže nechápu komentář o nějakých penězích.
o 17.01.2008, 19:57 | páčka
já myslím, že v případě JP už je na vyšetření pozdě.Měl asi rovnou navštívit docenta chocholouška v jeho ústavu. Už mu asi hrabe z toho nicnedělání a sezení u komplu, a tak se začal navážet na fóru do všech kdo chtějí s něčím pomoct.

JP : jsi zřejmě trochu jednodušší a měl by sis dát tu práci a každou větu přečíst dvakrát, než někoho napadneš za špatný umístění slov ve větě
o 17.01.2008, 20:27 | Poky2
Tipo: Není zač,až budu mít zase chvíli čas tak to ještě předělám...

Už sem tady na fóru dělal několik VT a nikdy sem za to nic nechtěl - proč taky...
myslím že ty co dělaj VT to dělaj jen tak a né pro to aby na tom zbohatly - to snad ani nejde (teda kromě soutěží ve VT) =:o)

PS: Tipo,za ten VT budu chtít tak Audi Q7,nebo R8 =:oDD
o 17.01.2008, 20:29 | JP
:))

Došlo k fatálnímu nepochopení, ale já jsem ho nezpůsobil. Nikde nepíšu ani fň o tom, že by nikdo neměl prosit o VT, nikdo by ho neměl dělat, nebo měl někdo za něco platit. Jak už jsem psal, trnem v oku je mi věta "Ostatni:čekal jsem větší vztřícnost". Nic podobnýho jsem ještě u žádnýho příspěvku s VT nenašel. O nic jinýho mi nejde. Kdo to nedokáže pochopit, ten má prostě smůlu. Omlouvat se nikomu v žádnym případě nehodlám, neni za co.

PRESS: Zaprvé je naše aktivita podobná, takže bych s tím sezením u PC nepřeháněl. Zadruhé nepochybuju o tom, že jsi napsal 2000 vysoce hodnotných příspěvků. Nikdy žádný kecy:). A jestli mi závidíš, že si "válim doma prdel u PC", tak si tim zkus vydělat taky a pak mektej o tom, jaká je to pohoda:)

páčka: Nepíšeš pro Blesk? Tipo je "všichni kdo chtějí s něčím pomoct"?

Jinak si zalesim do debilní nory a vrátim se na základku protože jsem DEBIL A IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Není nad inteligentní projev člověka, kterej základku vyšel:)
o 17.01.2008, 20:31 | JP
BTW já už tady taky mnohokrát žádal o radu, nebo pomoc. Ale nikdy jsem se do nikoho nenavážel za to, že mi neporadil, nebo poradil málo...
o 17.01.2008, 20:32 | Aligátor
Poky audi schvaluji třeba to moje po tvé revizi :-)

foto k příspěvku  od Aligátor

o 17.01.2008, 20:46 | Poky2
No přesneji beru jakýkoli koncernový auto - třeba i Octavii II RS
Já už bych si jí upravyl k obrazu svému =:o)
Škoda že je nedělaj v cabriu.................

o 17.01.2008, 20:50 | JP
Ten nárazník je dobrej, nemáš to tam v coupé?:)
o 17.01.2008, 21:13 | Tipo
JP:já jsem se do nikoho nenavezl.Jen Creams a max Payne,něco napsali,já pochopil že je to hodně složitý,a čekal jsem jenom vstřícnost apodporu,těch lidí který to budou chtít zkusit.
Poky:Q 7,je nachystaná,nevadí černá?
Jinak ještě tvé logo na mé Pandě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o 18.01.2008, 07:12 | PRESS
JP nemám ti co závidět , já zaměstnanec jsem a dělám ve své vlastní firmě, takže si na fórum najdu čas kdy chci.
citát :
16/01/2008 19:19 JP
Chci něco zadarmo a čekám větší vstřícnost:))

možná jsi to myslel jinak ale blbě si to napsal, třebas pro mě má ta věta nepřímo význam jak kdyby jsi chtěl od Tipa peníze a pak mu to VT uděláš

o 18.01.2008, 07:42 | Poky2
Tipo: Tak tady je další verze...
a Q7 jedině v bílé barvě,to radši nic než černou =:oD

o 18.01.2008, 07:48 | Poky2
JP: Původně sem to dělal jen jako cupé,ale na konec mi z toho nějak vyšlo cabrio =:o)
Fotku když to bylo ještě jen cupé už nemám...
o 18.01.2008, 07:53 | Tipo
Moc pěkné,tak nějak to udělám,a tu Q7,šplíchnem sprejem :-))))
Na zadku bude- Desing by:Poky2.
jestli máš svoje lugo tak mě ho pošli,a bude tam originál.
o 18.01.2008, 16:50 | Aligátor
no ty vole dokonce i xenony ale to sw mi nesedí :-)
o 18.01.2008, 18:55 | Tipo
Ali: vole!!!!!!!!!!!!!!!
o 19.01.2008, 11:24 | Satanda
JP : tady ji máš

foto k příspěvku  od Satanda

o 20.01.2008, 22:24 | Satanda
tak znovu

foto k příspěvku  od Satanda

o 30.01.2008, 15:25 | D@ve

foto k příspěvku  od D@ve

o 31.01.2008, 07:59 | D@ve

o 01.02.2008, 14:20 | D@ve
s DLD

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4906 sekund.