Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Hificar.cz dnes. nevíte?

o Navštíveno 3379x o
o 04.03.2009, 13:44 | digher
Prosím Vás nemáte opět někdo info i hificar.cz. objednal jsem pár věcí z akce a už je to asi týden. nikdo se neozývá, mail, icq, mobil(vypnutý) absolutně nic.
Němáte někdo aktuální kontakt? Věci by jsem chtěl ale pokud to bude bez odezvy. Tak by jsem rád nějak zrušil objednávku. Díky

o 04.03.2009, 14:44 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
ja mu posilal jen CD s novymi daty a ani si to neprevzal, vratilo se mi to jako neprebrane, a to bylo jen par obrazku a zadarmo :-D
o 04.03.2009, 20:22 | Šestikule
V pátek jedu přes Olmík, tak se ti můžu kouknout, jestli ještě fungují. Kamarád tam objednával na začátku února a taky nic. Koukal jsem, že mají vypnutý i domovský web [ Link ]
o 04.03.2009, 20:26 | jdoizo
ENDE ŠLUC...
o 05.03.2009, 13:07 | Midnite
nejede už delší dobu..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3181 sekund.