Navštíveno 7197x

dnes dorazilo, předčil jsi očekávání!
super kvalitka a perfektně udělaný koberce, díky.

21.11.2011, 14:08 |
Lufas jo jo moc pekny...kolik vyjde sada?
na zimu jak dělaný :) jinak moc pěkný !
Není zač :-)
cena 1500,- sada
loga a nápisy vždy výšivka - nažehlovačky a podobnej hnus má odzvoníno ...

22.11.2011, 11:00 |
Zdenek (A)
Newman: Umis koberecky i takovyma tema ockama, skrz ktere se prostrci cudliky ze spodniho koberce tak, aby se ty horni neposouvaly?

22.11.2011, 11:12 |
Zdenek (A)
Jo! To je ono! :-) Diky za info...
Pecička, mám už nějaký ten pátek a i když mám jen nažehlováky jsem spokojen!
lze poslat i samostatne. Je to system dvou do sebe zacvakavacich plastu. Kulate jsou pro predem pripravene trny "trcici" primo z podlahy resp. z orig. koberce nebo s ovalny dirou, kde jsou vruty. Staci pouze vystrihnout v koberci diru a zacvaknout proti sebe zminene plasty. Lze aplikovat i na gumove koberce ted na zimu (chce to trochu sikovnosti s prostrihovanim gumy).

2 Tuner#2 muzeme to zmenit na vysivku - nebyl by to problem.
technologie se jdou dopredu, klidne to predelam.
2 Zdenek: Budou Vanoce. Takze pokud chces jen ten system, tak staci napsat kolik vrutu a kolik kolecek poslat a za cokoladu to dohodnem. Bez legrace.

22.11.2011, 11:25 |
Zdenek (A)
Newman: Nechci predbihat udalosti. Pokud ocekavana udalost nastane, bude duvod objednat krome tech plastiku i to, co je kolem te plastove diry vcetne vysivky ;-) Predpoklad je nekdy druha pulka ledna.
viděl to tady kámoš, a hned se chytil, posílám objednávku na další dvě sady.
Pěkný, ale to pak jezdíte v bačkorách ne? :)
Ja budu chtit urcite jednu sadu ;-)
Vypadají opravdu luxusně.
Přemýšlím, že bych si je taky od Tebe časem koupil. Ta látka vypadá jak originální koberce co mám v autě a ty stojí cca 4000Kč u Lexus dealera. A můžu potvrdit, že se perfektně udržujou, krásně se luxujou a za chvilku jsou vyčištěný.
na slovo originál jsem dost alergickej !
stejně to dělá někdo jinej než výrobce automobilu ...
v ukázce originál Škoda po půl roce užívání

No je fakt, že originály v RSu jsem měl taky docela brzo KO :-)

22.11.2011, 21:01 |
xenonman | Upraveno: 2011-11-22 21:10:46
originál rs mě staly všechny 400,- :-) nové a nejsem si jist newmana, ale tohle je podle me fake, jinak mas recht...
ale jinak věřím, že technogolie jde ku předu, ale na zimu guma je guma :-)
jinak dobra prace
Newman: uz mas pasujici koberce do S2000? :) Chtel bych nechat udelat cerne s bilym lemovanim a logem. Pripadne bych poslal origa, aby to fakt paslo.

22.11.2011, 23:00 |
M.a.R.i | Upraveno: 2011-11-22 23:02:12
newman:
Tak jak tomu mám říkat, když jsou kupovaný přímo v autosalonu Lexus? :D. S tak kvalitníma kobercema jsem se ještě nesetkal, jsou jak luxusní koberec do obýváku. Vypadá to na stejnou látku co používáš, alespoň podle fotek.
Takhle vypadá koberec po 1,5roce používání. Ty dva fleky pod pedálama je jenom vymačkaná látka od pat. Ta barva je taková divně kakaoidní už u novejch :)

23.11.2011, 20:43 |
Etien (M)
newman: hlasim, ze zasilka dorazila, diky