Tady at vis, ze nekecam - jedu si z Ostravy vrchem pres HK do Liberce a v Jicine po ceste jsem v obchodní zone u dalnice zahlidl TOHLE CERNE PROBE - rikam si, to bude to od PUFY - zajedu blize a vyfotim si ho - otocil jsem se, jedu tam a jelikoz jsem se nedostal az k nemu, udelal jsem fotky z parkoviste hned vedle a pres plot. Kdyz jsem chtel odjet, stopli me HLIDACI a at navalim obcanku - a kdyz jsem nechtel tak at jdu s nima, ze jsem na SOUKROMEM POZEMKU a ze jsem si tam fotil areal a jsem prumyslovy spion nebo co a kdesi cosi... Tak jsem sel a dovedli me nahodu, k nejakym lidem, ketri me vyslichali, co jsem zac a co jsem si tam fotil - tak jsem s usmevem na tvari jim rekl, ze jsem THULLO z PROBECLUBU a probe jsem si fotil, neb je to asi jedny znamy z CLUBU a at ji zavolaji, ze bude ona urco vedet, kdo jsem - jak opareny drozd jsem ale zustal, kdyz mi rekli, ze to patri nejakemu MANIKOVI a ze to zadna zenska nikdy neridila :o) No fotky jsem jim ukazal a doslo jim, ze nekecam - tak mi jeste rekli, ze jim tam nekdo auta i vykrada, tak pro to tahle procedura :o) Takze PRAVDA (o pufyne auti) JE TAM NEKDE VENKU :o) hihi