Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > 2 fant0nin:

o Navštíveno 4407x o
o 18.04.2008, 19:47 | Thullo
Tady at vis, ze nekecam - jedu si z Ostravy vrchem pres HK do Liberce a v Jicine po ceste jsem v obchodní zone u dalnice zahlidl TOHLE CERNE PROBE - rikam si, to bude to od PUFY - zajedu blize a vyfotim si ho - otocil jsem se, jedu tam a jelikoz jsem se nedostal az k nemu, udelal jsem fotky z parkoviste hned vedle a pres plot. Kdyz jsem chtel odjet, stopli me HLIDACI a at navalim obcanku - a kdyz jsem nechtel tak at jdu s nima, ze jsem na SOUKROMEM POZEMKU a ze jsem si tam fotil areal a jsem prumyslovy spion nebo co a kdesi cosi... Tak jsem sel a dovedli me nahodu, k nejakym lidem, ketri me vyslichali, co jsem zac a co jsem si tam fotil - tak jsem s usmevem na tvari jim rekl, ze jsem THULLO z PROBECLUBU a probe jsem si fotil, neb je to asi jedny znamy z CLUBU a at ji zavolaji, ze bude ona urco vedet, kdo jsem - jak opareny drozd jsem ale zustal, kdyz mi rekli, ze to patri nejakemu MANIKOVI a ze to zadna zenska nikdy neridila :o) No fotky jsem jim ukazal a doslo jim, ze nekecam - tak mi jeste rekli, ze jim tam nekdo auta i vykrada, tak pro to tahle procedura :o) Takze PRAVDA (o pufyne auti) JE TAM NEKDE VENKU :o) hihi

foto k příspěvku  od Thullo

o 18.04.2008, 19:50 | Thullo
No a dnes jsem projizdel Libercem rano a potkal jsem dalsi probe na parkovisti - tenktokrat kdyz jsem se otocil, ze si udelam fotky, uz k nemu nakracel majitel a dali jsme se do reci - dal jsem mu vizitku a on sam rikal, ze probe ma rok a pul a ze na clubu uz byl zaregistrovany jako B..... (to si uz nepamatuji) takze doufam, ze se ukaze zase - neb jsem mu rekl, ze uz to tam zase zije - BTW - poradis mi prosim (nebo kdokoli) k cemu vede tento podtlak na druhe fotce? Ma to odpojene a jen to saje (celkem dost) vzduch - diky

o 18.04.2008, 20:01 | tappaja
Rek bych, ze by to melo byt minimalne zaslepeny, jestli je to vakuum port pro neco. Nelitaj mu otacky?
o 18.04.2008, 20:12 | Thullo
2 tappaja:
Nelitaji a saje to jak blbe - kdyz to zacpal, klesl vykon - ja se ted brzo domu nedostanu, abych mu rekl ze sveho auta, kam to vede - ale Jirka, nebo nekdo z probeclubu si poradi urco - jen tak bych to ale taky nenechal.
o 18.04.2008, 20:37 | Zip
Jen tě trošku poopravím, u Jičína dálnice není. Tenhle probe u Continentalu stojí často. Bydlím kousek od tamtud a jezdím okolo.
o 19.04.2008, 11:32 | ruffrider
Tudle potvoru vídám jezdit v Mladý Boleslavi, asi mu někde upadnul výfuk bo to dělá hroznej bordel.
o 21.04.2008, 21:36 | fanys.h
Zdravím Thullo,
tak to mne mrzí že tě takle sejmuli, ale tam je to běžné.. Druhý den mi to šéf z vrátnice vše vyprávěl tak jsem ho uvedl v pravdu, že Probe je opravdu Páji(Pufy)¨, já mám octu u lakýrníka ale od příštího týdne snad už budu opět jezdit s ní.. Jinak jsme opravdu z bolky v Jičíně pouze pracuji....
o 21.04.2008, 23:52 | Thullo
2 fanys.h:
Jak jsem psal na PROBECLUBU - O nic spatnyho v podstate neslo a myslim, ze to udelali spravne, kdyz jim tam nejaky dacani delaji vloupacky a vykradacky aut atd... Kazdopadne, kdyz jsem rekl, ze auti je slecny a oni ze ne - pripadal jsem si jak dement a to jsem byl v kanclu, kde byly minimalne 3 velice sikovne slecny :o) Takze tak...
o 21.01.2009, 08:19 | Thullo

o 10.02.2009, 08:48 | Thullo

o 10.02.2009, 08:49 | Thullo

o 10.02.2009, 11:28 | Syrup
Thullo tebe musej mit sousedi fakt radi, krz parkovaci mista :)))
o 18.02.2009, 07:44 | Thullo
2 Syrup:
:o) neboj, neni to tak horke, parkuji v garazich na placenem a na bazaru u kamose...

o 18.02.2009, 08:44 | Pekys
To černý je pecka.
o 15.03.2009, 12:29 | Thullo

o 15.03.2009, 12:29 | Thullo

o 18.04.2009, 20:14 | Thullo

o 18.04.2009, 20:15 | Thullo

o 18.04.2009, 20:26 | Thullo

o 20.04.2009, 10:14 | Fordik
Thullo: ty si blázen :o) Rozřezat celou kastli kvůli dvěma částem prahů :o)) Ale pěknej sklad nahádních dílů máš doma.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.2744 sekund.