Navštíveno 20304x

Představujeme Vám nové tlumení Vibraflex 25 s tloušťkou 2,5 mm a Vibraflex 40 s tloušťkou 4 mm - obojí viz zde:
[ Link ] [ Link ] 

29.04.2008, 22:46 |
prohifi.cz | Upraveno: 2008-04-29 22:47:26
A aby toho nebylo málo, vzhledem k tomu, že každý by měl mít nárok udělat si radost kvalitním ozvučením předních dveří, máme zde zaváděcí akci platnou do 15.5.2008:
Při objednávce reproduktorů značek DLS, Dego, Helix, Morel, Powerbass, uDimension v našem eshopu www.prohifi.cz v ceně přes 2000 Kč stačí v posledním kroku objednávky do poznámky napsat „tlumení za 1 Kč“ a přidáme Vám zdarma 4 desky Vibraflex 25 (postačuje pro vytlumení obou předních dveří) po jedné koruně. Tlumení obou předních dveří Vás tedy pak vyjde na 4 Kč ;-)
Podotýkám, že jde o tlumení opravdu vysoké kvality!
No, snad to někoho zaujme ;-)

30.04.2008, 00:15 |
petis 10m2 víš kam máš poslat:-)))

30.04.2008, 00:42 |
m.j. vztahuje se to i na subwoofery?
2 petis: vime :-) Chudaci postaci :-)
2 m.j.: vztahuje, neni problem

30.04.2008, 12:40 |
Cenda to jsi taky mohl udelat driv.
2 Cenda: procpak? :-) Drive to neslo...

30.04.2008, 13:46 |
koren kolik vazi jeden plat?
2 koren: hmotnost desky 0,5 x 1 m:
tloustka 2,5 mm - 2,5 kg
tloustka 4 mm - 4 kg
ma to lepivou vrstvu nebo to lepi samo o sobe?
Jak to vychází ve srovnání s TBP?
2 Route88: ma to lepici vrstvu.
Materialy lepici samy o sobe pripravujeme take, ale cena bude nekde jinde, i slozeni jine - budou to spise materialy podobne Sika Dampu nebo Dynamatu Extreme.
2 Phasor: velmi podobne, ale TBP chtelo vzdy hodne nahrivat behem aplikace, nebo lepe v letnich slunecnych dnech, jinak obcas chtelo praskat. Toto je podobne, ale nepotrebuje takovou teplotu.
Vibraflex mi prijde trosku pruznejsi.
Na ovály od ESX by to asi neprošlo,co? :-)
Milan-prohifi.cz (P): jasny, dik za info

02.05.2008, 21:23 |
petis Route: příští tejden začnu Vibraflex 4mm lepit do Pandy místo dynamatu xtreme. Pak dám vědět rozdíl:-)
Mám strhanou jednu stranu auta. Tak mužu porovnat co je lepší co víc tlumí:-))

02.05.2008, 23:35 |
koren petis: to bude zajimat vic lidi. koukej se podelit o info;-)
2 Matisek: nene, jenom zminene znacky :-)
2 petis: i s fotodokumentaci! ;-)

03.05.2008, 11:57 |
petis Milan: fotky klidně dám ale jestli tam bude neco vidět:-))
tak já už sem si tlumení z balíku ošahal, a kvalitka je uplně super, težké je to teda dost a tlouštka taky, takže doporučuju ;-)
A přes 2000kč s DPH nebo bez DPH??

10.05.2008, 20:12 |
petis takže pár fotek:-) Dneska jsem se dokopal a vyzkoušel jsem Vibraflex 40. Mužu s klidným svědomím říct že s lepším materialem jsem se nesetkal. Nádherně se to dá tvarovat nepraská to atd.
Nejhorší bylo odrbat lepidlo z tapajomatu ale nitroředidlo to dostalo dolu bezproblemu.

10.05.2008, 20:13 |
petis Ted konečně mužu říct že mám VYTLUMENOU podlahu:-) Opravdu je to podle mích představ. Nalepený je to opravdu všude:-)

10.05.2008, 20:14 |
petis

12.05.2008, 22:23 |
petis Takže ještě pár poznatku Vibraflex vs. Dynamat Xtreme.
Upřímně jsem myslel že Dyna je super. ale po tomhle výkendu si to nemyslím. Prostě jedna vrstva Vibraflexu 4mm je o 50% lepší než dvě vrstvy Dynamatu Xtreme.

19.05.2008, 18:04 |
prohifi.cz | Upraveno: 2008-05-19 18:04:54
pro velky zajem akce prodlouzena do 30.6.2008 ;-)
jenom jeste doplnim, ze tato akce se nevztahuje a akcni sety

20.05.2008, 22:38 |
trlon tlumení je super už mám dveře hotovy i kufr a paráda i se stím suprově pracuje oproti dynamatu
ja myslim, ze za 1 Kc lepsi tlumeni nejde sehnat :-))
2 trlon: jsem rad, ze ses spokojen ;-)
škoda, že k tomu nebylo v akci tlumení navíc :-) za vyšší příplatek nějaké by se mi ještě hodilo :-D, ale dávat za plat cenofku viz web se mi teď nehodí :(
2 Creams: tak jeste nejaky repraky a mas to :-)
cenofka na webu je dost nizka vzhledem ke kvalite toho tlumeni - mela by byt o dost vyssi

21.05.2008, 19:56 |
Cenda petis > a na to jsi prisel jak, prosim te?

21.05.2008, 20:11 |
petis Cenda: co myslíš? že je to lepší než dvě vrstvy dynamatu Xtreme? který mám na jednom boku Pandy a na druhým boku mám vibraflex? Takže asi takhle jsem nato přišel:-)

21.05.2008, 21:17 |
Cenda me by zajimalo, z ceho jsi ten zaver udelal, z jakych konkretnich dusledku. Ja se nepru, jen se zajimam

21.05.2008, 21:29 |
petis už jen jednoduchý poklep a promáčknutí plechu stačí ktomu abych řek že vibraflex je lepší.

26.05.2008, 17:46 |
mendo petis:nalepenie na podlahu znizilo to hluk od vozovky ?

26.05.2008, 18:10 |
petis mendo: Celkově mužu říct že se hluk zvenku ztišil. Dřív když jsem tam měl tapajomat kterej byl nalepenej taky uplně všude tak byl hluk zvenčí slyšet daleko víc. Ted není skoro slyšet vejfuk:-)

26.05.2008, 19:00 |
mendo tak to ma byt. tappaja je len pre prycho efekt.
Tak pro velky zajem rozsirujeme akci na reproduktory a subwoofery znacek
HIFONICS a CRUNCH
Nestihame plnit vyrobky na eshop, takze cokoliv ze sortimentu techto vyrobku neni problem a pomalu budou naskakovat na webu nove rady. Kdybyste nekdo chteli vyuzit tuto akci s vyrobkem, co jeste u nas nevidite, staci napsat a vyresime ;-)
v den co mi prijdou helixy das do akce crunch ktere bych bral radsi no :o)
Nechcete tu akci rozšířit i na rádia Alpine...:-P

28.05.2008, 00:49 |
Augi camron: jakože si do dveří dáš rádio?
2 camron: to nechceme :-) Ale k autoradiu Alpine ti muzeme jako bonus pridat uzasny chlupaty pouzdro na cd ;-)
Dnes jsem to lepil, nechal jsem to ohřát na slunku a super:-)
ruffrider: dělal si s tim i vnitřní plech ve dveřích?
Jenom vnitřní strany blatníků v kufru, ale lepí to lépe než podobný pláty od Zealum - osobní zkušenost, jak se to chytne jednou plechu, už to neodtrhneš.
Delame s tim ted vsechno a dela se s tim moc dobre. Hodne dobra kombinace je 4 mm vibraflex na vnejsi plech a 2,5 mm na vnitrni plech, pak ty dvere maji hodne dobry zvuk a neni potreba s tim nic dalsiho delat.
Oproti TBP je to pruznejsi - TBP chtelo vice nahrat, kdezto Vibraflex jenom chvilku na sluniceko jak psal ruffrider a hned se s tim dela hodne dobre.
Netrha se, hodne dobre lepi, co vice si prat :-)
A folie na povrchu je celkem silna - treba prilepeni k tapecaku urcite nehrozi...

04.06.2008, 17:37 |
Midnite | Upraveno: 2008-06-04 15:37:51
prohifi.: čoveče asi si koupím na zkoušku, když to tak každý chválí
2 Midnite: zkus, budes hodne prijemne prekvapen. Zalezi co s tim chces tlumit, ale do prednich dveri bych doporucil tu 4ku na vnejsi plech, ale kdyztak nemej strach pouzit i 2,5 mm ;-)
Ono to trosku mate, ze je to za takovou cenu, ale to tlumeni ma vazne kvality toho, za co se bude prodavat po 30.6. Na svoje kvality mi prijde i tak hodne levne...
Je ta akce platna kdybych si vzal nejaky autoradio?
2 Knightey-: napis mi na maila - celkem se tomu branime, ale mozna by to slo vymyslet... ale nic neslibuju
Chci napsat pár poznatků k tlumení VIBRAFLEX.Po obdržení zásilky desek tlumicího materiálu Vibraflex 2,5 mm jsem se pustil do tlumení střechy.Můžu napsat že tento materiál je bezproblémový jak po stránce lepení,nahřátí i tvarování a to ne jen na rovné plochy,ale i na členité profily.Netrhá se a neodlepuje tak jako Tapajonat.Je pouze poněkud těžší.Vřele doporučuji koupit,a pro soutěžní auta dbDragu určitě moc dobrý a nepostradatelný materiál,který je schválený asociací Dbdragu

06.06.2008, 08:15 |
Kesam At uz ode me nekdo veme ten wofer power bass a kupuju u vas wofer jinej a to tlumeni k tomu za 4 kc :-) do kdy akce plati?
2 Kes@m:
19/05/2008 18:04 prohifi.cz (P)
pro velky zajem akce prodlouzena do 30.6.2008 ;-)
šla by specialita ? za tlumení doplatit po 101,-kč a získat vibraflex 4 mm?
2 Midi34: ale ju, slo by ;-)
Tak rozsirujeme vyber znacek rovnez na novinku u nas - Kicx - viz zde:
[ Link ] Plati stale pro reproduktory s nasi cenou pres 2000 Kc, tj. pro modely GFQ a PRO.
taky sem se uz konecne dokopal tlumit dvere vibraflexem, dela se s nim suprove, nechal jsem to nahrat na slunicku nez jsem to zacal lepit a pak to slo krasne, ani nebyla potreba horkovzduska, prizpusobi se to i ruznejm zahybum, zatim jsem tlumil jen vnejsi plech dveri, vnitrni plech a tapec me ceka zitra...
Silně sem váhal ale nakonec sem si obědnal S6c..přece jen už sem je slyšel:-)A taky to tlumení se hodí:-)
Ach jo:-( třeba byste tam u vás mohli tuhle akci udělat ještě tak cca za měsíc :-D... teď bohužel přijde auto takže na repro nejsou finance :'(
tak tyhle mali repracky me nezajimaj ty mam v aute na paradu ale to tlumeni to me zajimat bude
Řeším alternativní možnost vytlumení dveří.
Jak by jste se dívali například na Bitulep 20?
[ Link ] alternativně
[ Link ] Jedná se o samolepící asfaltový pás i s hliníkovou folií, tloušťka 2mm, asi 2,5kg/m2. Jen odolnost 70°C je mínus. Cena jen 230kč/m2 je hezká.
Podobných materiálů je několik.
Hodlám vytlumit komplet celé auto a nechat na tom 10litrů v profi dynamatu moc netěší :))