Navštíveno 12673x

vpredu Morel Tempo 6, vzadu Komp.repro dragster dsk 672.1 spis na okrasu a lehke doplneni zvuku , kompa na Crunch MXB 4150i, v kufru Hifonics Brutus B12D4 +crunch PZi 325.2 a Alpine 9882Ri.. a nasel jsem tu Crunch GP 1500.1 jestli ho dotycny teda jeste ma... kdybych jej poridil na SW, Tempa nejspis na 4kanal, bez vyhybky a na PZi 325.2 Dragstery. Pomuzu si nebo mam uvazovat nad nejakym jinym prekopanim?
od koho ten crunch?
ale žádná výhra tenhle zesik neni...
tady jsem to nasel
[ Link ] ale nijak to nechci hrotit, takze kdyz to bude temer to stejne, tak se vymysli neco jineho a klidne i casem :)
to je ten novější, tak možná by to něco udělalo, ale za trojku bych koupil asi radši něco jinýho
ok, diky. Pockam co se objevi
když uděláš pořádně předek, basák nebudeš vůbec potřebovat...
diky Midnite, ale nechci tlumit dvere, protoze to auto asi pristi rok uz mit nebudu, mozna prespristi, uvidime dle nabidek aut. Ale rad bych si pak predelal hifi, takze bych to rad nejak sladil, abych mel nejaky zaklad a moc se mi nelibi ze mam na 2kanalu 2ohm SW. Ale pokud vidis jinou cestu, kudy se dal vydat, sem s ni :)
TemnyMagic: crunche se zbav a kup pořádný železo jako prodval ricardo nebo petis :)

30.03.2012, 22:20 |
TemnyMagic | Upraveno: 2012-03-30 22:21:05
Dik Flashi a co doporucujes za znacky? At vim ktere umi zatlacit a vykon teda mono 2ohm 600w minimum asi co?
Mimochodem nevi nekdo jak dokaze zatlacit tenhle SW (dB) kdyby mel lepsi podminky?
a co na ten SW dat Audison? Nasel jsem tady Audison LRX 1.400 za peknou cenu, zde:
[ Link ] ? udajne to ma 650W rms na 2ohm. Bylo by to lepsi? :)